Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 20:19

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΜΕΘΩΝΗ 0-1: Διπλό με Ηλιόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Στέλιου Ηλιόπουλου, η Μεθώνη κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Πύλου τον τοπικό Τσικλητήρα με 1-0.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε δύο γειτονικές ομάδες, ήταν μέτριο χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και κρίθηκε στο 69’ μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Ηλιόπουλος.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν την επιθυμητή απόδοση και δεν μπόρεσαν να προσφέρουν ωραίο θέαμα στους φιλάθλους τους που έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Πύλο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Η ήττα αυτή έκανε πιο δύσκολο το έργο του Τσικλητήρα, για παραμονή στην κατηγορία, καθώς τον κράτησε στο γκρουπ με τις ομάδες που αγωνίζονται για τη σωτηρία τους.

Από την άλλη η Μεθώνη, με την προχθεσινή της νίκη, ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας και συνέχισε την καλή πορεία που έχει έως σήμερα στο πρωτάθλημα.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Νικολόπουλος, Μαρκολέφας, Καρδάσης (86’ Γ. Ράλλης), Κ. Μεμά, Ζάτσα, Μεμουσάι, Πανταζόπουλος, Ιλιάζι, Δούνιας, Δημόπουλος, Κουρεμπάνας (71’ Κατσιγιάννης).

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Τρυφωνόπουλος, Καγιανάς, Παπανικολόπουλος, Ηλιόπουλος, Σαμπάνι (95’ Ν. Κοτσοβός), Πεΐδης, Παυλόγιαννης, Σούλα, Παπαδημητρίου (70’ Σούλι), Πουλάκος.