Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 20:54

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-0: Μακριά από τη νίκη για πέμπτο ματς οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν το Καλό Νερό και ο Ακρίτας Κορώνης, που έμειναν στο 0-0 χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.

Το Καλό Νερό ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως δεν τα κατάφερε και έμεινε δίχως τρίποντο για πέμπτο ματς.

Από την άλλη ο βαθμός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και αποτυχία μιας και έπαιζε απέναντι σε μία εκ των καλύτερων ομάδων της κατηγορίας που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Το Καλό Νερό δημιούργησε αρκετές φάσεις, με κορυφαία αυτή στις καθυστερήσεις του αγώνα, όπου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά οι παίκτες της δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια ώστε να σκοράρουν και να δώσουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Οσο για τον Ακρίτα Κορώνης, έπαιξε με αντεπιθέσεις δίνοντας χώρο στον αντίπαλο του και επιδίωξε σε κάποια από αυτές να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού στις τρεις πιο αξιόλογες φάσεις που είχε οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Οι καλές στιγμές

Στο 11’ ο Ακρίτας βγήκε στην κόντρα με τον Πάλια να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, έκανε το πλασέ όμως η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ. Στο 19’ σε αντεπίθεση ο Μουτζούρης έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα άουτ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι. Στο 35’ από κόρνερ του Μπεγέτη, ο Λαμπρόπουλος έκανε την κεφαλιά για να αποκρούσει σωτήρια ο Σταθάς. Στο 75’ σέντρα Μπεγέτη, οι Πλάκας Κυριακούλης εξ επαφής δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 78’ από φάουλ του Μπεγέτη, ο Λαχανάς κινήθηκε στο α’ δοκάρι κοντρόλαρε την μπάλα, αλλά δεν σούταρε σωστά και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 81’ σουτ του Κορμπή, ο Σταθάς απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 83’ ο Τέντες έκανε τη σέντρα, αλλά ο Γεωργιόπουλος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 90’ σε κόρνερ του Μπεγέτη, ο Αλμπαν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσουλάκος, που είχε βοηθούς διαιτητές τον Γαϊτάνη και την Τσούκαλη.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Βλάμης, Λαμπρόπουλος, Κορμπής, Αλμπάν, Κυριακούλης (80’ Μούζης), Παναγούλιας (70’ Λαχανάς), Πλάκας, Μπεγέτης, Κουρούβανης (65’ Κορακοβούνης).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Παναγιωτόπουλος, Μπίζος, Κουτσουμπός, Τέντες, Μάραντος, Παλιάς, Γεωργιόπουλος, Ακριβόπουλος (70’ Κρητικάκης), Μουτζούρης, Διακουμής.