Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2020 13:11

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Το ξεχωριστό αντίο της διοίκησης σε Παλαμάρα

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Το ξεχωριστό αντίο της διοίκησης σε Παλαμάρα

Αργά χθες το βράδυ ανακοίνωσε κι επίσημα η διοίκηση του Διαβολιτσίου τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Παλαμάρα. 

Σε μια άκρως συναισθηματική ανακοίνωση οι διοικούντες του ΑΟΔ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 44χρονο τεχνικό, παραθέτουν τις επιτυχίες που είχε ως προπονητής της ομάδας του και θεωρούν πως στο μέλλον θα συνεργαστούν ξανά. Η ανακοίνωση αναφέρει: 

"Η διοίκηση του Α. Ο. Διαβολιτσίου ύστερα από πολύ σκέψη και λαμβάνοντας υπόψη πολλές παραμέτρους ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή μας πρωταθλητή Κώστα Παλαμάρα.

Η ζωή γίνεται καλύτερα κατανοητή κοιτώντας και προς τα πίσω.

Κατά τη διάρκεια της τριετούς συνεργασίας μας ο Κώστας, με καθαρή ματιά, με επιμονή στην τήρηση των δεσμεύσεών του,με αγάπη για την ομάδα μας και τον τόπο μας έφερε διακρίσεις που επιτεύχθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας .
Η ομάδας μας την πρώτη χρονιά της συνεργασίας μας κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Μεσσηνίας έχοντας την καλύτερη άμυνα.
Την 2η χρονιά η ομάδα μας κατέκτησε το Πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία της και αήττητη.
Και φέτος η ομάδα μας συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας για πρώτη φορά επίσης.
Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στον Α Ο Διαβολιτσίου συνδυάζοντας την πολυετή παρουσία του με σημαντικές στιγμές, επιτυχίες και διακρίσεις.
Παραμένει φίλος και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει πάντα επιτυχίες τόσο στην αθλητική όσο και στην προσωπική του ζωή, γιατί το ΑΞΙΖΕΙ !!!
Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν…
Τέτοιες συνεργασίες δημιουργούν ισχυρές και έντιμες σχέσεις μεταξύ μας. 
Δεν λέμε αντίο, παρά εις το επανιδείν τα καλοκαίρια...".

Για το Δ. Σ. του Α. Ο. Διαβολιτσίου την ανακοίνωση υπογράφουν οι Γιάννης Κωνσταντάρας, Βασίλης Χαρίτσης, Κώστας Βεργής, Λεωνίδας Οικονομίδης. Ευθύμιος Ξηρόκωστας, Γιώργος Τσοροτιώτης και Νίκος Ντονάς.

Οι ανακοινώσεις για Κακαλέτρη και Μαντζούνη

Απεναντίας η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Κακαλέτρη ήταν άκρως τυπική: "Η Διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον γυμναστή Κο Νίκο Κακαλέτρη".

Η τρίτη χθεσινή ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟΔ έκανε γνωστή τη συμφωνία με τον προπονητή Αλέξη Μαντζούνη μέχρι το τέλος της περιόδου: "Η Διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου ανακοινώνει ότι από σήμερα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει ο Αλέξης Μαντζούνης.
Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του".