Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2020 12:42

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Θα δώσω την ψυχή μου για παραμονή και κύπελλο”, λέει ο Αλέξης Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Θα δώσω την ψυχή μου για παραμονή και κύπελλο”, λέει ο Αλέξης Μαντζούνης

 

Με τον Αλέξη Μαντζούνη στον πάγκο θα πορευτεί ο Α.Ο. Διαβολιτσίου στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές της Γ’ εθνικής.

Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει για τρίτη φορά στη Μεσσηνία, αυτή τη φορά για να οδηγήσει στην παραμονή τον ΑΟΔ. Με την Κυπαρισσία και τον Πάμισο κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία, ενώ με το Ναύπλιο έκανε φέτος πρωταθλητισμό στον 7ο όμιλο, όπου συμμετέχει και ο ΑΟΔ!

Ο Αλέξης Μαντζούνης θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με το Διαβολίτσι και λίγο πριν πιάσει δουλειά μιλά στην “Ε” γι’ αυτή την πρόκληση, μιας και για πρώτη φορά θα εργαστεί σε ομάδα που μάχεται για την παραμονή.

“Είμαι πραγματικά χαρούμενος που γυρίζω στον τόπο μου. Ευχαριστώ τη διοίκηση που στην ύστατη προσπάθεια για τη σωτηρία επέλεξε εμένα. Θα δώσω τη ψυχή μου για να πετύχει το Διαβολίτσι τους δύο στόχους που είναι η παραμονή, αλλά και η κατάκτηση του κυπέλλου, γιατί τα κύπελλα γράφουν ιστορία”, λέει αρχικά ο κ. Μαντζούνης και προσθέτει: “Βάση ρόστερ και μπάτζετ η ομάδα αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Δεν θέλω να κρίνω τι έχει γίνει μέχρι τώρα. Πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες που είναι εξαιρετικοί. Αν δεν τους πίστευα δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία”.

Το ντεμπούτο του Αλέξη Μαντζούνη στον πάγκο θα γίνει την Κυριακή στο εκτός έδρας ματς με το Διαγόρα Βραχνέικων, με τον νέο προπονητή να δίνει το σύνθημα για διπλό.

“Ο Διαγόρας είναι μια ομάδα που την ξέρω πολύ καλά. Εχει Δύσκολη και ιδιαίτερη έδρα, με τον πλαστικό τάπητα και το μικρό γήπεδο. Το 80% των βαθμών τους έχει πάρει εκεί. Στα εφτά τελευταία ματς όμως δεν επιλέγουμε έδρα και αντίπαλο. Παίζουμε παντού και πάντα για τη νίκη”.

Το Διαβολίτσι θα αγωνιστεί πάντως με σημαντικές απουσίες την Κυριακή, καθώς είναι τιμωρημένοι οι Αθανασόπουλος, Βιγιαφάνε και Πιτσιλής. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Μπαλόπουλος που εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να είναι διαθέσιμος και ο Σταματελόπουλος, που ήταν άρρωστος.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΟΔ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και απέχει 3 βαθμούς από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή. Γι’ αυτό και η διοίκηση μετά την κυριακάτικη εντός έδρας ήττα από το Τσιλιβή αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Παλαμάρα και το συνεργάτη του γυμναστή Νίκο Κακαλέτρη. Οι ιθύνοντες εκτιμούν ότι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με την πρόσληψη του Αλέξη Μαντζούνη θα “ξυπνήσει” την ομάδα και θα καταφέρει να σωθεί.