Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2020 19:36

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-1: Επιστροφή στις επιτυχίες

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-1: Επιστροφή στις επιτυχίες

 

Με γκολ των Μάραντου και Μπίζου, ένα σε κάθε ημίχρονο ο Ακρίτας Κορώνης επικράτησε προχθές εντός έδρας του Τσικλητήρα Πύλου με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στο πρώτο 45λεπτο και εκτός από το γκολ του Μάραντου με το οποίο πήραν κεφάλι στο σκορ έχασαν πολλές ευκαιρίες για να βάλουν και άλλα με τους Μουτζούρη, Γεωργιόπουλο, Διακουμή.

Στην επανάληψη κατάφεραν να αξιοποιήσουν μία από τις φάσεις που έκαναν σε αυτό το διάστημα και να προηγηθούν 2-0 και να εδραιώσουν τη νίκη τους, αφού στο υπόλοιπο διάστημα, παρότι η αντίπαλος τους μείωσε σε 2-1 δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Σταθά.

Κακό ήταν το αποτέλεσμα για τον Τσικλητήρα μιας και τον κρατάει χαμηλά στη βαθμολογία και κοντά στο γκρουπ των ομάδων που αγωνίζονται για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η ομάδα της Πύλου στάθηκε καλά απέναντι σε μια καλή και πιο έμπειρη ομάδα, αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα γκολ

Στο 28’ μετά από σέντρα ο Μάραντος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 75’ ο Μπίζος με πλασέ σημείωσε το 2-0. Στο 79’ μετά από οργανωμένη επιθετική προσπάθεια των παικτών του Τσικλητήρα, ο Κ. Μεμά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τον διαιτητή Ρέκκα για πέναλτι, που δεν τους έδωσε λίγα λεπτά μετά το 1-0, όταν ο Κ. Μεμά “τσίμπησε” την μπάλα από αμυντικό, ο οποίος τον βρήκε με το πόδι και τον έριξε στο έδαφος. Ο διαιτητής Ρέκκας, δεν διαπίστωσε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Μπίζος, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Τέντες, Κρητικάκης, Μάραντος, Γεωργιόπουλος, Μουτζούρης, Διακουμής (85’ Ακριβόπουλος), Παλιάς (70’ Σαρέλας).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Πανταζόπουλος, Μαρκολέφας, Ιλιάζι, Δημόπουλος, Ζίου (55’ Κουρεμπανάς), Καρδάσης, Ζάτσα (77’ Ράλλης), Κ. Μεμά, Δούνιας, Μεμουσάι.

ΦΩΤΟ: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη