Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2020 13:10

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Δεν είμαστε φαβορί”, λέει ο Καλόμαλος κρατώντας χαμηλούς τόνους

Γράφτηκε από τον

 

Μ’ ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και ώριμη εμφάνιση ο Πάμισος έβαλε τέλος την Κυριακή στο αήττητο του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Οι Νησιώτες επικράτησαν με 2-0 και πανηγύρισαν την ένατη νίκη τους σε ισάριθμα ματς στη Μεσσήνη! Ο Πάμισος είναι πλέον μόνος στην κορυφή της Α’ τοπικής, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από Απόλλωνα και Πανθουριακό. Με τον Απόλλωνα έχει μάλιστα το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας, ενώ με την ομάδα της Θουρίας θα αναμετρηθεί στις 8 Μαρτίου στο γήπεδο του.

“Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και καταφέραμε να κερδίσουμε, γιατί τα παιδιά έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι παίκτες του Παμίσου έχουν πάντα κίνητρο, ειδικά όταν παίζουν στη Μεσσήνη. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στόχος είναι μόνο η νίκη”, το σχόλιο του Γιώργου Καλόμαλου για τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής, που δίνει προβάδισμα τίτλου στον Πάμισο.

Ο έμπειρος τεχνικός φροντίζει πάντως να διατηρεί χαμηλούς τόνους λέγοντας ότι: “Δεν λέει κάτι το +3, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Πιστεύω ότι και οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα έχουν πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε φαβορί”.

Κέρδος η παρουσία του κόσμου

Η διοίκηση του Παμίσου παραμονές του ντέρμπι με τον Απόλλωνα ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και ο... 12ος παίκτης της ομάδας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Το Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης είχε την Κυριακή πολύ κόσμο και αυτό ήταν το κέρδος στο ντέρμπι, εκτός φυσικά από τους τρεις βαθμούς.

Ο Γιώργος Καλόμαλος δήλωσε σχετικά με αυτό: “Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να αγωνίζεσαι σ’ ένα γήπεδο με τόσο κόσμο. Ενας από τους στόχους μας το καλοκαίρι ήταν τα παιδιά να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο, με αυτό που θα δείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Στο χέρι μας είναι να τον κρατήσουμε”.

Ο Πάμισος προετοιμάζεται πλέον για το τοπικό ντέρμπι με τον Ολυτμπιακό Ανάληψης, όπου θα είναι τυπικά φιλοξενούμενος. Το ζητούμενο δεν είναι άλλο από τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή.