Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2020 17:44

Α.Σ. ΔΑΝΑΟΣ: Διοργανώνει τουρνουά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Γράφτηκε από τον
Α.Σ. ΔΑΝΑΟΣ: Διοργανώνει τουρνουά για άτομα με ειδικές ανάγκες

 

Ενα μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου διαφορετικό σε σχέση με τα συνηθισμένα θα διοργανώσει ο Α.Σ. Δαναός τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα.

Πρόκειται για τουρνουά όπου θα συμμετάσχουν άτομα με ειδικές ανάγκες από όλη τη Μεσσηνία, ενώ θα προσκληθούν να πάρουν μέρος και παιδιά εκτός νομού. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το διαφορετικό τουρνουά θα γνωστοποιήσει η διοίκηση της Καλαματιανής ομάδας το επόμενο διάστημα.

Συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά

Ο Α.Σ. Δαναός το ερχόμενο καλοκαίρι θα δώσει το “παρών” σε δύο διεθνή τουρνουά. Το πρώτο θα γίνει στα Γιάννενα από τις 12 έως τις 16 Ιουνίου, όπου συμμετέχουν ομάδες υποδομής από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το δεύτερο είναι το φημισμένο Gothia Cup, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Γκέτεμποργκ από τις 11 έως και τις 19 Ιουλίου, όπου θα συμμετάσχουν ομάδες από όλο τον κόσμο. Σε αυτό το τουρνουά ο Δαναός θα λάβει μέρος με την ομάδα Κ16, ενώ σε αυτό στα Γιάννενα θα συμμετάσχει με τις μικρότερες ομάδες υποδομής της ακαδημίας.

Εκοψε την πίτα του

Την Κυριακή το πρωί, σε μια λιτή εκδήλωση, ο Α.Σ. Δαναός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (φωτό), στα γήπεδα 5x5 του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και γονείς των νεαρών αθλητών που αγωνίζονται στις ομάδες υποδομής της Καλαματιανής ομάδας.