Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 14:49

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ 3-1: Εκανε το καθήκον του και βρέθηκε στο -1 από την σωτηρία (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Επιστροφή στις νίκες για το Διαβολίτσι που επικράτησε χθες με 3-1 του Ολυμπιακού Ζαχάρως, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Ο ΑΟΔ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην ομάδα από την Ηλεία, κάνοντας το καθήκον του και αναπτερώνοντας τις ελπίδες για σωτηρία.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μεσσηνιακής ομάδας με τον Αλέξη Μαντζούνη στον πάγκο της και ενώ ακολουθούν 5 “τελικοί” για την παραμονή στη Γ’ εθνική.

Πλέον το Διαβολίτσι βρίσκεται στο -1 από την 8η θέση που οδηγεί στη σωτηρία και την προσεχή αγωνιστική δίνει κρίσιμο ματς με την Ενωση Ερμιονίδας εκτός έδρας.

Ανοιξε το σκορ με Βιγιαφάνε

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 12’ άνοιξαν το σκορ με σουτ του Βιγιαφάνε εκτός περιοχής (μετά από πάσα του Γεωργιόπουλου), με την μπάλα να χτυπά πρώτα στο αριστερό δοκάρι και ύστερα να καταλήγει στα δίχτυα (1-0).

Ο Βιγιαφάνε είχε και μετά από δέκα λεπτά ένα καλό σουτ που δεν βρήκε όμως στόχο.

Δεύτερο γκολ στο 41’ με Φωτόπουλο

Στο 41’ ο ΑΟΔ έκανε το 2-0 με σέντρα σουτ του Φωτόπουλου από μακρινή απόσταση.

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως απείλησε στο 44’ με το σουτ του Καπλάνη να φεύγει σύριζα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Διαβολιτσίου προτίμησε να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ, παρά να κυνηγήσει με αξιώσεις και τρίτο γκολ.

Η ομάδα του γνωστού μας από το πέρασμα του από Κυπαρισσία και Εράνη (ως ποδοσφαιριστής) Ντίνου Παναγιωτακόπουλου έγινε απειλητική στο 60’με τον Σκοτζάι.

Μείωσε στο 85’ ο Τζανέτος,

τρίτο γκολ ο Αθανασόπουλος

Στο 85’ μάλιστα μείωσε σε 2-1 με πλασέ του Τζανέτου (πρώην παίκτης Κυπαρισσίας) μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Παναγόπουλου.

Το γκολ αυτό άγχωσε τους παίκτες του Διαβολιτσίου που μάλιστα κινδύνευσαν και σε μια στατική φάση στο 90’...

Ομως στο 92’ πέτυχαν και τρίτο γκολ σε αντεπίθεση με τον Αθανασόπουλο να γράφει με πλασέ το 3-1, ύστερα από σέντρα του Βιγιαφάνε.

Διαιτητής ήταν ο Αυγερινός (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Σταματόπουλο και Λουκά από τον ίδιο σύνδεσμο.

A.O. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Φωτόπουλος, Σεντεμέντες, Εμέκα, Κυριαζόπουλος, Μουλιάτος (65’ Χότζα), Γκελγκέρια, Γραμματικόπουλος (60’ Αθανασόπουλος), Βιγιαφάνε, Γεωργιόπουλος (46’ Πλαστουργός 70’ λ. τρ. Μεμά).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ: Πλατής, Κύταρης, Παπαδόπουλος (85’ Ζαχαρόπουλος), Τσίτσος, Κατελούζος, Κατσιώλης (60’ Τζανέτος), Καπλάνης, Καλατζής, Κανάνι (78’ Γκούσκος), Παναγόπουλος, Πλαστουργός (46’ Σκοτζάι).