Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 17:52

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-3: Παραμένει στην κορυφή (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση ο Πάμισος κέρδισε χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης, τον Ολυμπιακό Ανάληψης με 3-0.

Μια νίκη που διατήρησε τον Πάμισο στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ τοπικής για δεύτερη σερί αγωνιστική. Οι “πράσινοι” μπορεί να μην πραγματοποίησαν την επιθυμητή εμφάνιση, όμως δημιούργησαν φάσεις στη διάρκεια του 90λεπτου, πέτυχαν 3 γκολ, είχαν και άλλες φάσεις για να σκοράρουν και επικράτησαν δίκαια του αντιπάλου τους.

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης που χθες ήταν γηπεδούχος, προσπάθησε αρχικά να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και επιθετικά να βρει κάποιο γκολ ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στη διάρκεια του ματς δεν έκανε πολλές φάσεις, αλλά θα μπορούσε σε δύο στημένες φάσεις (57’, 75’) να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Τόσκα.

Φάσεις – γκολ

Στο 7’ ο Βλάχος με κοντινό σουτ έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Στο 27’ ο Αράπι έκανε την μπροστινή πάσα για τον Αριστομένοπουλο και αυτός με τη σειρά του έκανε αμέσως τη σέντρα για τον Σαραντόπουλο, όμως η μπαλιά του ήταν δυνατή και δεν την πρόλαβε ο συμπαίκτης του για να την “σπρώξει” με προβολή στα δίχτυα. Στο 29’ ο Σαραντόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Κατσίποδα, ο οποίος έπεσε στην αριστερή του γωνία και με γροθιές έδιωξε σε κόρνερ. Στο 57’ ο Πατσιώτη με φάουλ σχεδόν από το κέντρο και πλάγια έστειλε την μπάλα στην περιοχή, ο Κρεμύδας έπιασε τη γυριστή κεφαλιά και ο Σ. Τόσκα, που εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι απέκρουσε σωτήρια με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Στο 66’ ο Σαραντόπουλος με απευθείας φάουλ προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Κατσίποδας έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 75’ ο Πατσιώτης εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 82’ σέντρα του Χαραλαμπόπουλου στη περιοχή, οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στον Παπαδόπουλο, αυτός σούταρε, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Δουρούμης που τη βρήκε με το χέρι και ο διαιτητής Ρέκκας σφύριξε αμέσως πέναλτι. Ο Αράπι με εύστοχη εκτέλεση σημείωσε το 0-2. Στο 89’ από φάουλ του Τσώνη, ο Δουρούμης, που είχε προωθηθεί έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 92’ ο Χαραλαμπόπουλος έκανε τη σέντρα στο α’ δοκάρι και ο Πολυχρόνης με σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα και πέτυχε το τελικό 0-3.

Στο 87’ οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, ο διαιτητής Ρέκκας ήταν κοντά δεν είδε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Γιαννόπουλος, Μαυροειδάκος, Κρεμύδας, Δουρούμης, Β. Αλεβίζος, Τσώνης, Χαρμπίλας (86’ Θεοδωρακόπουλος), Μπούνας (91’ Κ. Αλεβίζος), Παπαβασιλόπουλος, Πατσιώτης (78’ Σκαφιδάς).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τόσκα (59’ λ.τρ. Oικονομόπουλος), Αριστομενόπουλος, Μπαλαούρας, Μπορχάν (68’ Χαραλαμπόπουλος), Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Αράπι (91’ Καλογερόπουλος), Βλάχος, Σαραντόπουλος (75’ Πολυχρόνης), Παπαδόπουλος, Θώδης.