Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2020 14:48

ΟΜΟΝΟΙΑ: “Εχουν στόφα πρωταθλητή”, στάζει... μέλι για τους παίκτες ο Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μόνη στο ρετιρέ της Α1 τοπικής συνεχίζει η Ομόνοια μετά τη νέα νίκη με ανατροπή επί του Ολυμπιακού Καλαμάτας.

Οι πρωτοπόροι ξέφυγαν μάλιστα τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, που ηττήθηκε από τον Ηρακλή Καλαμάτας και μοιράζεται πλέον τη δεύτερη θέση με τον Παπαφλέσσα Χώρας. Ακόμα είναι στο +7 από την 4η Θύελλα Χαρακοπιού και με δεδομένο ότι προβιβάζονται τρεις ομάδες, έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την άνοδο εφτά αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η Ομόνοια ωστόσο, θέλει και το πρωτάθλημα, όπως τονίζει ο Γιώργος Αργυρόπουλος.

“Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Μας ενδιαφέρει σίγουρα η πρώτη θέση και υπάρχει μεγάλη δίψα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

Ο προπονητής της Ομόνοιας σχολίασε και τη νίκη με τον Ολυμπιακό που ήρθε χάρη στα γκολ των Μπαρσελό και Τζανετάκου. Ο Γ. Αργυρόπουλος τόνισε αρχικά ότι: “Ηταν ένα τοπικό ντέρμπι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε για να διατηρηθούμε στην κορυφή. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει σε κάτι καλύτερο και στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε γκολ από μια κακή εκτίμηση της άμυνας” και στη συνέχεια αποθέωσε τους παίκτες του: “Μετά το 1-0, ήταν ένας μονόλογος. Τα παιδιά έδειξαν για μία ακόμα φορά μεγάλα ψυχικά αποθέματα και ότι έχουν στόφα πρωταθλητή και έτσι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ”.

Το μοναδικό αρνητικό για την Ομόνοια από το ματς με τον Ολυμπιακό, είναι ότι αποβλήθηκε ο Μπαρσελό και δεν θα αγωνιστεί με τον Ηρακλή Καλαμάτας, ματς που θα γίνει την Κυριακή 8 Μαρτίου.