Πέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2020 12:42

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Δεν θα κρίνει το πρωτάθλημα το ντέρμπι με Πανθουριακό”, λέει ο Γ. Καλόμαλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Δεν θα κρίνει το πρωτάθλημα το ντέρμπι με Πανθουριακό”, λέει ο Γ. Καλόμαλος

Με γκολ στο ξεκίνημα και στο τέλος του αγώνα ο Πάμισος νίκησε την Κυριακή με 3-0 τον Ολυμπιακό Ανάληψης στο τοπικό ντέρμπι και συνεχίζει μόνος στην κορυφή της Α’ τοπικής.

Αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη για τους Νησιώτες και 8η στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (δεν κέρδισε μόνο την Κορώνη, 0-0).

Οι πρωτοπόροι έχουν να ηττηθούν από... πέρυσι και συγκεκριμένα από τις 8 Δεκεμβρίου και το ματς με την Α.Ε. Μάνης (3-2) για την 11η αγωνιστική.

Ετσι έχουν αποσπαστεί τρεις βαθμούς από τον δεύτερο Απόλλωνα Καλαμάτας, έξι από τον τρίτο Πανθουριακό και εφτά από την τέταρτη Κυπαρισσία.

Με τον Απόλλωνα ο Πάμισος έπαιξε πρόσφατα στη Μεσσήνη και τον κέρδισε 2-0. Με τον Πανθουριακό θα αναμετρηθεί επίσης εντός έδρας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 8 Μαρτίου, ενώ και με την Κυπαρισσία θα παίξει ενώπιον του κοινού του στις 22 Μαρτίου.

Ο Πάμισος μετρά το απόλυτο στο γήπεδό του (9 στα 9) και αν διευρύνει το σερί στα ντέρμπι, τότε πολύ δύσκολα δεν θα ανοίξουν.... σαμπάνιες στη Μεσσήνη στο φινάλε της σεζόν.

Ο Γιώργος Καλόμαλος επιμένει πάντως να διατηρεί χαμηλούς τόνους. Ο τεχνικός των πρωτοπόρων δηλώνει ότι: “Και οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία έχουν πιθανότητες για το πρωτάθλημα.

Συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο και με την ίδια φιλοσοφία. Για εμάς το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα αυτό που έρχεται.

Ετσι προετοιμαζόμαστε για τον Πανθουριακό με σκοπό τη νίκη, όπως κάνουμε σε όλους τους αγώνες”.

Με νίκη ο Πάμισος επί του Πανθουριακού θα ανοίξει στους εννέα βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά και θα υπερτερεί και στην ισοβαθμία, θέτοντας ουσιαστικά νοκ – άουτ τον αντίπαλο του. Ο Γ. Καλόμαλος δηλώνει πάντως ότι: “Δεν θα κρίνει το πρωτάθλημα το αποτέλεσμα του ντέρμπι. Εχουμε ακόμα πολύ πορεία και χρειάζεται προσοχή και δουλειά”.

Το θετικό για τον Πάμισο είναι ότι θα αγωνιστεί σχεδόν πλήρης στο ντέρμπι με τον Πανθουριακό, καθώς η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα στους Βαγγέλη Κουλόπουλο, Δημήτρη Φιλόπουλο και Σάρι Τόσκα να αποθεραπευτούν. Ελπίδες επιστροφές έχει και ο Κλέιβις Ντίσα.