Τετάρτη, 02 Απρίλιος 2014 19:58

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χωρίς έξι παίκτες με Άρη Αιτωλικού, φιλικό 5-1 επί του Πανιωνίου Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη Αιτωλικού (4 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) ξεκίνησε σήμερα η "Μαύρη Θύελλα". Το πρώτο γκρουπ παικτών προπονήθηκε το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο ενώ το απόγευμα, το δεύτερο γκρουπ, αντιμετώπισε στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» σε φιλικό ματς τον Πανιώνιο Καλαμάτας, τον οποίο και κέρδισε με 5-1.


Ο Μίλτος Γκόφας θα καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς της Κυριακής χωρίς να υπολογίζει σε έξι ποδοσφαιριστές. Ο Μπόρις Οντσβόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα και δεν υπολογίζεται, ο Πούτσης είναι τιμωρημένος λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ο Γεωργακόπουλος τραυματίας, ενώ ο Καραχάλιος θα επιστρέψειτην Παρασκευή στην Καλαμάτα (είχε πάρει άδεια λόγω του θανάτου του πατέρα του) και δεν θα παίξει την Κυριακή. Εκτός είναι και οι Καλογερόπουλος, Κωνσταντόπουλος, οι οποίοι πήραν εσκεμμένα κίτρινη στο προηγούμενο ματς στην Αμαλιάδα ώστε να συμπληρώσουν τέσσερις και να εκτίσουν την ποινή τους στο θεωρητικά πιο εύκολο ματς της Κυριακής με τον καταδικασμένο σε υποβιβασμό Αρη Αιτωλικού.
Οσον αφορά το χθεσινό φιλικό η Καλαμάτα νίκησε 5-1 τον Πανιώνιο.
Τα τέσσερα γκολ του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν οι Αθανασόπουλος (5'), Σκόνδρας (10'), Κακκαλής (24') και Σοφός (32') ενώ ο Κακκαλής είχε και ένα δοκάρι στο 26'. Στο 48' ο Κακκαλής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έγραψε το 5-0 και στο 54' ο Στυλιανόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
Χρεή διαιτητή εκτέλεσε ο γυμναστής της Καλαμάτας Ευτύχης Τασσιόπουλος.
Για την Καλαμάτα ξεκίνησαν οι Κωνσταντακόπουλος, Τσιρίλο , Τριανταφυλλάκης, Σοφός, Κωνσταντόπουλος, Τσιμικλής, Κουρούπης, Κουντάνης, Αθανασόπουλος, Σκόνδρας, Κακκαλής. Επαιξαν και οι Ρηγανάς, Οδεμισιώτης.
Για τον Πανιώνιο ξεκίνησαν οι Νικολόπουλος, Παυλάκος, Γιάνναρης, Ηλιόπουλος, Π. Κώστας, Στυλιανόπουλος, Μ. Κώστας, Ανδριανόπουλος, Λουμάκης, Κοντοθανάσης, Κλ. Βοσνάκης ενώ έπαιξε και ο Ν. Βοσνάκης.

Σφυρίζει ο Καλογεράκος

Το ματς της Καλαμάτας με τον Άρη Αιτωλικού θα διαιτητεύσει ο Καλογεράκος από την Ηλεία με βοηθούς τους Πήττα και Λάττα, επίσης από την Ηλεία. Ο Δανούσης από την Αργολίδα θα είναι παρατηρητής.