Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2020 13:26

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Να μη λείψει κανείς με Πανθουριακό”, κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο

Γράφτηκε από τον

 

Την ευκαιρία να βγάλει... νοκ – άουτ έναν από τους τρεις αντιπάλους του για τον τίτλο έχει την Κυριακή ο Πάμισος.

Ο πρωτοπόρος στην Α’ τοπική θα υποδεχτεί στις 3.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης τον Πανθουριακό και με νίκη θα ανοίξει στους εννέα βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά! Με ισοπαλία ο Πάμισος θα μείνει σε απόσταση ασφαλείας από την ομάδα της Θουρίας, αλλά θα δώσει τη δυνατότητα σε Απόλλωνα και Κυπαρισσία να πλησιάσουν, εφόσον κερδίσουν Μάνη και Α.Ε. Αβίας, αντίστοιχα. Ο Απόλλωνας έχει τρεις βαθμούς λιγότερους από τους Νησιώτες και η Κυπαρισσία εφτά και ενώ απομένουν δέκα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Πάμισος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας πέντε σερί νίκες χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ με Ανδρούσα, Τέλλο Αγρα, Εθνικό Μελιγαλά, Απόλλωνα και Ολυμπιακό Ανάληψης. Και οχτώ στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (μια ισοπαλία στην Κορώνη). Επιπλέον στη Μεσσήνη έχει εννέα νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και θέλει την Κυριακή να κάνει το 10 στα 10.

Γι’ αυτό και η διοίκηση με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών”.

“ Φίλαθλοι… την Κυριακή 8/3/2020 η ομάδα μας δίνει έναν ακόμα αγώνα για την πορεία της στο πρωτάθλημα. Η παρουσία σας, δίνει δύναμη στους παίκτες μας. Η αγάπη σας για τον Πάμισο και την Μεσσήνη, πρέπει να εκφραστεί και αυτή τη φορά δίνοντας σας το παρών στο γήπεδο. Ο Πάμισος είστε Εσείς! Σας περιμένουμε και αυτή την Κυριακή στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης στις 15:30 να στηρίξετε την ομάδα μας, στον αγώνα που δίνει με τον Πανθουριακό. Ο δωδέκατος και καταλυτικός παίκτης για τον Πάμισο είναι ο κόσμος του, δηλαδή κάθε ένας από εμάς. Να μην λείψει κανείς Όλοι μαζί μπορούμε!”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο κόσμος του Παμίσου είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα για το ματς με τον Απόλλωνα και μεθαύριο αναμένονται περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο, αφού το πρωτάθλημα εισέρχεται στην τελική ευθεία και κάθε ματς είναι σημαντικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάμισος θα υποδεχτεί σε δύο περίπου εβδομάδες και την Κυπαρισσία στη Μεσσήνη, την τρίτη δηλαδή ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο.