Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2020 19:19

Ενσταση κατά της Βέροιας η Καλαμάτα!

Γράφτηκε από τον

 

Η Καλαμάτα έμεινε στο 1-1 την Κυριακή με τη Βέροια, αλλά ενδέχεται να πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς.

Και αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι χρησιμοποίησαν παίκτη, που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής! Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό Στέλιο Μαραγκό, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα. Ο Μαραγκός είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και ως εκ τούτου θα έπρεπε να μην αγωνιστεί σε δύο αγώνες. Οι ομάδες μέχρι σήμερα επέλεγαν σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν την ποινή οι τιμωρημένοι παίκτες.

Αναμένεται να πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς!

Ο κανονισμός όμως αναφέρει ότι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος οι ομάδες θα πρέπει να έχουν “σβήσει” τις ποινές τους. Πλέον απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της ‘Football Leaguε” και έτσι ο Μαραγκός θα έπρεπε να μην παίξει τόσο με την Καλαμάτα, όσο και στο επόμενο ματς με τον Ιάλυσο. Γι’ αυτό και η “Μαύρη Θύελλα” θα καταθέσει αύριο το πρωί ένσταση προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ετσι εφόσον δικαιωθεί στην ένσταση, ανατρέπονται τα δεδομένα στο βαθμολογικό πίνακα και η Καλαμάτα μένει ζωντανή για την παραμονή.

Από τους 19 βαθμούς η Μεσσηνιακή ομάδα θα πάει στους 21 και θα απέχει πλέον 3 βαθμούς από την 10η θέση που οδηγεί στην παραμονή.