Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2020 20:53

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-0: Πολύτιμο τρίποντο για την παραμονή

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-0: Πολύτιμο τρίποντο για την παραμονή

 

Τρεις πολύτιμους πόντους πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Τέλλος Αγρας, που χθες επικράτησε στην Γαργαλιάνους του Τσικλητήρα Πύλου με 2-0.

Οι νικητές, έκαναν άλλο ένα βήμα για την παραμονή του, όμως παρά τη χθεσινή του νίκη, παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού. Κατάφεραν να βάλουν δύο γκολ σε καίρια σημεία του αγώνα, στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και στις αρχές του β’ ημιχρόνου και να διατηρήσουν το υπέρ του 2-0 μέχρι το τέλος.

Ο Τσικλητήρας Πύλου, που επίσης αγωνίζεται για την παραμονή του στην κατηγορία, διεκδίκηση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ένα θετικό αποτέλεσμα, δημιούργησε ευκαιρίες, είχε ένα δοκάρι, αλλά οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο χθεσινό ματς στερήθηκαν τις υπηρεσίες του Κώστα Μεμά, ο οποίος σε προπόνηση της ομάδας του τραυματίστηκε στον ώμο (έσπασε την κλείδα) και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει από εδώ και πέρα την ομάδα του.

Φάσεις – γκολ

Στο 40’ από σέντρα του Μπολούν η μπάλα βρήκε στον Τηλεμάχου και “στρώθηκε” στον Λακριντή, ο οποίος με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή πέτυχε το 1-0.

Στο 50’ από πάσα του Γεωργιόπουλου, ο Σωτηρόπουλος από το ύψος του πέναλτι με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 72’ φάουλ του Πανταζόπουλου με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 78’ σε σέντρα στην περιοχή, ο Πανταζόπουλος έπιασε την κεφαλιά και σχεδόν πάνω στη γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 90’ ο Ραπάι βγήκε τετ-α-τετ με το Σαρρή και με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Μπολούν, Αλεξανδρόπουλος, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Πιχιγιόνι, Λακριντής (65’ Παλιαρούτας), Σωτηρόπουλος, Τηλεμάχου (89’ Ραπάι), Γεωργιόπουλος (92’ Καυκής), Π. Αναστασόπουλος (92’ Τάρλεφ).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Πανταζόπουλος (85’ Κλαρίδας), Κατσιγιάννης, Δημόπουλος, Ιλιάζι, Καρδάσης, Μαρκολέφας, Ζάτσα (70’ Κουρεμπανάς), Σπ. Κοτσοβός (55’ Ζίου), Δούνιας, Μεμουσάι.