Τρίτη, 07 Απρίλιος 2020 17:23

Κορονοϊός: Σχέδιο επιστροφής στην Bundesliga με μάξιμουμ 299 παρόντες

Γράφτηκε από τον
Κορονοϊός: Σχέδιο επιστροφής στην Bundesliga με μάξιμουμ 299 παρόντες

Ως ανώτατο όριο τους 299 παρευρισκομένους (παίκτες, προπονητές, σταφ, σεκιούριτι, δημοσιογράφοι και ball boy) θέτει η Bundesliga σε περίπτωση η δράση επιστρέψει και τα ματς διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Η Μπάγερν επέστρεψε κι αυτή στις προπονήσεις ανά γκρουπ και μπορεί τουλάχιστον μέχρι τέλη Απριλίου να μην υπάρχει δράση λόγω του κορονοϊού στη Γερμανία, αλλά οι σκέψεις για επιστροφή στη δράση το Μάιο παραμονεύουν.
Η διεξαγωγή σε μια τέτοια περίπτωση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και σύμφωνα με την BILD η Bundesliga ήδη έχει θεσπίσει τα κριτήρια.

Ως ανώτατο όριο προσέλευσης τους 299 παρευρισκομένους θέτει η διοργανώτρια αρχή της πρώτης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι 126 από αυτούς θα βρίσκονται μέσα και γύρω από τον αγωνιστικό χώρο (παίκτες, προπονητές, γιατροί, εργαζόμενοι τηλεόρασης και ball boy, τα οποία θα είναι μάξιμουμ τέσσερα).

Στις εξέδρες θα βρίσκονται 113 και σε αυτόν τον αριθμό περιλαμβάνονται τόσο οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν τα παιχνίδια, όσο και οι άνδρες ασφαλείας.

Πηγή: sport24.gr