Τετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 20:37

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κομπλέ στο ντέρμπι με Παναργειακό, φιλικό 2-1 επί του Εθνικού Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Σε ρυθμούς Παναργειακού κινείται η "Μαύρη Θύελλα". Μετά την αγχωτική νίκη επί του Άρη Αιτωλικού, η Μεσσηνιακή ομάδα ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο θεωρητικά έχει σαφώς μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας. Η "Μαύρη Θύελλα" θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο τον ισόβαθμο της στην 2η θέση Παναργειακό με στόχο να προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της.


Αν τα καταφέρει αφενός θα εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την 2η θέση και αφετέρου θα διατηρήσει τις ελπίδες της να ρίξει από την κορυφή την Ερμιονίδα, η οποία την Κυριακή θα παίξει εκτός έδρας με τον Άρη Αιτωλικού.
Το ευχάριστο για τον Μίλτο Γκόφα είναι ότι τα προβλήματα έχουν μειωθεί και η Καλαμάτα θα είναι πάνοπλη την Κυριακή. Καλογερόπουλος και Κωνσταντόπουλος εξέτισαν τις ποινές τους, ο Καραχάλιος ξαναμπήκε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ο Πούτσης εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί από την διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα ενώ στο πρόγραμμα μπήκε και ο Μπόρις Οντσβόνγκ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Φιλικό με Εθνικό

Σήμερα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ από τον Γκόφα. Το ένα έκανε προπόνηση σε έντονο ρυθμό και συνέχισε με ασκήσεις τακτικής και το άλλο έπαιξε φιλικό με τον Εθνικό Μελιγαλά στο Δημοτικό Στάδιο.
Η Καλαμάτα πήρε τη φιλική νίκη με 2-1 χάρη σε γκολ του Κακκαλή με κεφαλιά στο 19' και του Σκόνδρα στο 33' ενώ ο Κακκαλής είχε και δοκάρι στο 66'. Ο Εθνικός είχε προηγηθεί με τον Μουρούσια μόλις στο 3'.
Χρέη διαιτητή εκτέλεσε ο γυμναστής της Καλαμάτας Ευτύχης Τασσιόπουλος
Για την Καλαμάτα έπαιξαν οι Ρηγανάς, Σοφός, Τσόπελας, Κωνσταντόπουος, Καλογερόπουλος (36' Τσιμικλής), Κουντάνης, Πούτσης (42' Τσιρίλο), Ν. Βασιλόπουλος (36' Κουρούπης), Αθανασόπουλος (45' Οδεμισιώτης), Σκόνδρας (36' Τριανταφυλλάκης), Κακκαλής.
Για τον Εθνικό έπαιξαν οι Ξενούλης (36' Κατσαρέας), Οθ. Εμμανουήλ, Κανελλόπουλος, Κουτίβας (49' Ντ. Βασιλόπουλος), Γερμάνης, Ντούζια (17' Μαραβέλας), Τσώνης, Ν. Εμμανουήλ, Μουρούσιας, Θανόπουλος, Καραπετιάν (41' Λάγιος).
Έπαιξαν και οι νεαροί παίκτες των Πρασίνων Πουλιών Καλύβας, Παπαθεοδώρου, Μάντης, Μάλαμας, Λυμπερόπουλος.