Πέμπτη, 10 Απρίλιος 2014 18:18

Σφίγγει τα... λουριά ο Μίτσελ

Γράφτηκε από τον

Το κλίμα στον Ολυμπιακό έχει αρχίσει και αλλάζει. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να έχουν μπροστά τους το ματς με τον Απόλλωνα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και τη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά το μυαλό τους βρίσκεται στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Φροντίζει ο Μίτσελ γι’ αυτό...

Ο Ισπανός τεχνικός είναι δυσαρεστημένος το τελευταίο διάστημα από τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις της ομάδας του και έχει αποφασίσει να... σφίξει τα λουριά προκειμένου οι παίκτες του να καταλάβουν ότι πρέπει να επιστρέψουν στα καλά παιχνίδια που έκαναν τους προηγούμενους μήνες.

Το «κόψιμο» του ρεπό της προηγούμενης Τρίτης (8/4) ήταν το προειδοποιητικό μήνυμα. Μία ημέρα αργότερα, οι φωνές του Μίτσελ προς τους παίκτες ακούγονταν και έξω από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ενώ ο Ισπανός φέρεται διατεθειμένος να μη δώσει ούτε μία ημέρα ρεπό το Πάσχα αν η ομάδα του δεν πανηγυρίζει την πρόκριση στο τέλος της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ τη Μεγάλη Τετάρτη και να πραγματοποιήσει προπονήσεις τόσο το Μεγάλο Σάββατο όσο και την Κυριακή του Πάσχα.

 

ΠΗΓΗ: Α-SPORTS.GR