Τρίτη, 21 Απρίλιος 2020 15:00

Κορονοϊός – Ιταλία: Ανατροπή δεδομένων για την επιστροφή της Serie Α!

Γράφτηκε από τον
Κορονοϊός – Ιταλία: Ανατροπή δεδομένων για την επιστροφή της Serie Α!

Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα έκανε λόγο για πλήρη αβεβαιότητα όχι μονάχα για τη συνέχιση των προπονήσεων των ομάδων από τις 4 Μαΐου, αλλά και την επανέναρξη του πρωταθλήματος γενικότερα!

Στην Ιταλία προετοιμάζουν το έδαφος για την σταδιακά επιστροφή της κανονικότητας και την άρση των μέτρων από την 4η του Μάη, ωστόσο, το ποδόσφαιρο μάλλον θα περιμένει πολύ ακόμα.

Παρά το γεγονός πως η συγκεκριμένη ημερομηνία έμοιαζε πιθανή για να καταφέρουν οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν τουλάχιστον στις προπονήσεις με μέτρα ασφαλείας μέχρι να υπάρξει κάτι νεότερο για το πρωτάθλημα, ο Υπουργός Αθλητισμού της χώρας φαίνεται ότι βάζει νέο stop.

«Την Τετάρτη θα υπάρξει κρίσιμη συνάντηση στην οποία θα εξεταστεί διεξοδικά το πρωτόκολλο για τις προπονήσεις. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά ούτε για τις προπονήσεις, ούτε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχιστεί το ποδόσφαιρο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο... Στις 4 Μαΐου σταδιακά η χώρα θα κάνει την επανέναρξή της και έπειτα θα δούμε για το ποδόσφαιρο. Ακόμα κι αν οι ποδοσφαιριστές γυρίσουν στις προπονήσεις, αυτό δεν θα σημάνει ότι θα επιστρέψει και το πρωτάθλημα σύντομα...» ήταν τα λόγια του.

Πηγή: gazzetta.gr