Πέμπτη, 23 Απρίλιος 2020 13:05

Super League: Την Τρίτη η τηλεδιάσκεψη, μετά από τριήμερο εξελίξεων

Γράφτηκε από τον

Την Τρίτη (28/04) προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League. Το τριήμερο εξελίξεων που προηγείται, αναμένεται να κρίνει πολλά.

Για την Τρίτη 28 Απριλίου προγραμματίζεται (εκτός απροόπτου) η νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League 1, προκειμένου να συζητηθούν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί αρχές Απριλίου είχε αποφασιστεί η αναστολή του πρωταθλήματος τουλάχιστον μέχρι τις 24 Απριλίου και όλα δείχνουν ότι θα αποφασιστεί νέα παράταση, καθώς ακόμη κι αν υπάρξει φως στο τούνελ για το ενδεχόμενο επανέναρξης, θα χρειαστεί ένα σημαντικό διάστημα για την προετοιμασία των ομάδων.

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ
Θα προηγηθεί ωστόσο ένα τριήμερο στη διάρκεια του οποίου αναμένεται να προκύψουν τα νέα δεδομένα, καθώς από σήμερα Πέμπτη και μέχρι την Τρίτη, αναμένεται να υπάρξουν μια σειρά από εξελίξεις, οι οποίες θα ξεδιαλύνουν σε σημαντικό βαθμό την κατάσταση, με αποτέλεσμα να υπάρχει βάση για συζήτηση μεταξύ των μελών του Δ.Σ.

Συγκεκριμένα, για σήμερα (23/4) είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Εκτελεστικής της UEFA, μετά το πέρας της οποίας θα έχουμε νέα δεδομένα σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα ακολουθήσει αύριο Παρασκευή (24/04) η τηλεδιάσκεψη των προέδρων των ευρωπαϊκών λιγκών, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος τα δεδομένα σε κάθε χώρα ώστε να ληφθούν αποφάσεις που θα έχουν κοινή συνισταμένη, στο βαθμό που κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Από εκεί και πέρα, την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθούν σημαντικές κυβερνητικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς που έχουν τεθεί στο διάστημα που υπήρχε έξαρση της υγειονομικής κρίσης.

ΑΡΧΕΣ ΜΑΪΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Με όλα αυτά στο... τραπέζι λοιπόν, τα μέλη του Δ.Σ. της Super League θα έχουν καλύτερη εικόνα για να εκκινήσουν τις συζητήσεις και εφόσον καταστεί δυνατό να κάνουν και έναν προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα. Πολύ δύσκολα θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις, καθώς αυτές δεν αναμένεται να ληφθούν νωρίτερα από το πρώτο 10ήμερο του Μαΐου. Κι αυτό επειδή, ακόμη κι αν υπάρχουν νέα δεδομένα, αυτά δεν θα είναι αρκετά και θα είναι πρόωρο και βιαστικό για να αποφασιστεί κάτι με ακρίβεια.
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ