Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 11:50

Συνεχίζει στην Καλαμάτα ο Νίκος Αναστόπουλος

Γράφτηκε από τον

Στον "αέρα" εξακολουθούν να βρίσκονται τα πρωταθλήματα της SL2, αλλά και της Football League και ως εκ τούτου ουδείς γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Καλαμάτα.

Η ""Μαύρη Θύελλα" βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στη Football League, αλλά ελπίζει σε αναδιάρθρωση. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Το βέβαιο πάντως είναι ότι θα συνεχίσει στον πάγκο ο Νίκος Αναστόπουλος.

"Να διακοπεί το πρωτάθλημα"

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στην "ΕΡΑ σπορ" είπε ότι: “Μίλησα με τον Γιώργο Πρασσά και συμφωνήσαμε για την νέα χρονιά, σε όποια κατηγορία και να παίζει του χρόνου η Καλαμάτα. Θα συνεχίσω με σκοπό να την πάμε, να γυρίσουμε τη Μαύρη Θύελλα εκεί όπου ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στον φυσικό της βέβαια χώρο”.Οσον αφορά την επανέναρξη ή όχι του πρωταθλήματος, ο Νίκος Αναστόπουλος είναι υπέρ της διακοπής. “Προσωπικά είμαι εναντίον να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, κυρίως για λόγους υγείας όλων μας που συμμετέχουμε σε αυτό. Επίσης το κόστος όλων των ομάδων αυτής της κατηγορίας στο να προετοιμαστούν κατάλληλα για να ξεκινήσουν πάλι τους αγώνες τους,, αλλά και να δημιουργήσουν τις υποδομές προκειμένου να μπορούν να είναι ασφαλείς και να προφυλαχθούν από τον φονικό αυτό ιό θα είναι πολύ μεγάλο, δυσβάσταχτο θα έλεγα για ένα σύλλογο της 3ης επαγγελματικής μας κατηγορίας της χώρας μας. Πάνω απ’ όλα λοιπόν είναι θέμα υγείας και μάλιστα πολύ μεγάλο".

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ