Τρίτη, 05 Μάιος 2020 18:50

Ατρόμητος: Αρνητικά όλα τα τεστ, την Τετάρτη η πρώτη προπόνηση

Γράφτηκε από τον

Ο Ατρόμητος ενημέρωσε πως τα κρούσματα στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες του Ατρόμητου ήταν όλα αρνητικά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου από Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση του ο Ατρόμητος, αρνητικά ήταν τα τεστ όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Περιστερίου και από Τετάρτη άπαντες θα επιστρέψουν στο γήπεδο για προπονήσεις.

Τα γκρουπ θα είναι των τεσσάρων-πέντε ατόμων και την Τρίτη θα γίνει η τελευταία προπόνηση μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το πρωί της Τρίτης το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού που έγιναν σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, στελέχη και εργαζόμενους. Όλα τα τεστ είναι αρνητικά οπότε από αύριο ξεκινούν και πάλι προπονήσεις στο Μαζαράκη.

Η μικρή καθυστέρηση έκδοσης των αποτελεσμάτων οδήγησε στην παράταση επανεκκίνησης των προπονήσεων για μια μέρα χωρίς να παρθεί κανένα ρίσκο και με την ανάγκη σιγουριάς για την ασφάλεια όλων των ανθρώπων της ομάδας.

Για σήμερα, Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση με τηλεδιάσκεψη όπως συνέβαινε και όλο το προηγούμενο διάστημα και από αύριο οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο για προπονήσεις σε γκρουπ 4-5 ατόμων.

Όπως έχουμε επαναλάβει oι προπονήσεις και η εργασία όλων στο προπονητικό κέντρο θα τελείται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας με όλες τις προβλεπόμενες υποδείξεις από Κυβέρνηση και Super League".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ