Σάββατο, 30 Μάιος 2020 16:53

Γ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ: "Ο Σπηλιώτης δεν έχει την πλειοψηφία στο Δ.Σ. της ΕΠΣΜ"

Γράφτηκε από τον

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης δεν έχει την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο της, σύμφωνα με το μέλος της αντιπολίτευσης Γιώργο Χουλιάρα.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι άλλο μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ έχει παραιτηθεί, κάτι που για την ώρα δεν έχει επισημοποιηθεί. Επίσης υπάρχουν και άλλα θέματα τα οποία δεν έχουν ξεκαθαρίσει όπως η έκδοση πλαστών δελτίων σε ποδοσφαιριστές.
Ο Γιώργος Χουλιάρας μιλώντας για τα παραπάνω θέματα στην “Ελευθερία” σημείωσε: “Ξεκινώντας από το διοικητικό κομμάτι της ΕΠΣΜ, στο 11μελές διοικητικό συμβούλιο κάτι δεν πάει καλά, αιωρούνται διάφορα θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τη διοίκηση της. Αν και δεν έχω κάποια θέση στο διοικητικό συμβούλιο, γιατί όπως ξέρετε είμαι μέλος της αντιπολίτευσης, όπου είμαστε οι 5 από τους 11, οι οποίοι δεν έχουμε ενεργό ρόλο. Από την πλευρά μου ως μερίδιο ευθύνης παίρνω αυτό που μου αναλογεί γιατί έπρεπε να είμαστε πιο κοντά σε όλα τα θέματα γι’ αυτό άλλωστε μας ψήφισαν και οι ομάδες. Από εκεί και πέρα διαπιστώνω ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες γιατί δεν ενημερώνομαι, τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπολίτευσης για πολλά θέματα. Υπάρχει ένα θέμα με έκδοση πλαστών δελτίων σε κάποιους παίκτες και μάλιστα έχω καταθέσει και εγώ μετά από κλήση του εισαγγελέα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο γιατί είναι υπό διερεύνηση το συγκεκριμένο θέμα.
Την προηγούμενη σεζόν είχαμε θέμα όσον αφορά το κύπελλο σχετικά με τη συμμετοχή της Καλαμάτας και τον Πάμισο να υποβάλει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της, αλλά δεν γνωρίζω αν ήταν κάτι παράτυπο, έγινε όμως μεγάλο θέμα. Ακόμη σε αγώνα του φετινού πρωταθλήματος της Β’ τοπικής φίλαθλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα έχει κάνει μήνυση. Η ΕΠΣΜ και ο πρόεδρος Βασίλης Σπηλιώτης δεν πήραν θέση για να τα καταδικάσουν αυτό το συμβάν. Επίσης έχω πληροφορίες ότι ο γραμματέας της ΕΠΣΜ Νίκος Ρούτσης έχει στείλει την παραίτησή του στο διοικητικό συμβούλιο. Ομως δεν έχουμε καμία ενημέρωση γιατί έχουμε να κάνουμε συμβούλιο από τη γενική συνέλευση, ούτε έστω μία τηλεδιάσκεψη γιατί υπήρχε η σχετική απαγόρευση, για να μάθουμε τι έχει γίνει με το θέμα της παραίτησης.
Ολα αυτά που ανέφερα, καθώς και άλλα θέματα, όπως το ότι ο πρόεδρος αυτή τη στιγμή δεν έχει την πλειοψηφία στο 11μελές συμβούλιο, πρέπει σύντομα να γίνει διοικητικό συμβούλιο για να να τα ξεκαθαρίσουμε. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει μομφή κατά του προέδρου και θα σκάσει η βόμβα, μπορεί να κάνω λάθος και όλα να είναι σωστά θα δούμε. Πάντως όλα δείχνουν ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην ΕΠΣΜ”.

Σωστή η απόφαση της ΕΠΟ

Στη συνέχεια ο Γιώργος Χουλιάρας αναφέρθηκε και στην απόφαση της ΕΠΟ να προχωρήσει στη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων. Σε σχετική ερώτηση μας απάντησε: “Είναι σωστή η απόφαση που πήρε η ΕΠΟ, γιατί λόγω της πανδημίας προέχει η υγεία πάνω από όλα. Τώρα όσον αφορά την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων είναι μεν άδικο γιατί είχε ακόμα κάποιες αγωνιστικές και μπορεί να άλλαζε η βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες, αλλά αυτό, όπως προανέφερα είναι απόφαση της ΕΠΟ και τη σεβόμαστε όλοι. Δεν ήταν απόφαση της ΕΠΣ Μεσσηνίας και του προέδρου της όπως ειπώθηκε σε κάποια ΜΜΕ και αυτοί που τα έγραψαν μάλλον πιάστηκαν αδιάβαστοι θα έλεγα. Οπότε όλες οι ομάδες που ήταν στην πρώτη θέση πήραν την άνοδο δίκαια και συγχαρητήρια σε όλους”.

Καλύτερος ο Πάμισος

Μιλώντας για την πρώτη κατηγορία ο κ. Χουλιάρας μας είπε: “Οσο για την Α’ τοπική, ο Πάμισος πήρε την άνοδο δίκαια γιατί ήταν από τις καλύτερες ομάδες. Βέβαια μου έκαναν εντύπωση ο Απόλλωνας που γίνεται σωστή δουλειά, η Κυπαρισσία, δύο ομάδες που έδειχναν ότι θα το πάλευαν μέχρι τέλους, όπως και η Θουρία. Πιστεύω ότι χάσαμε ένα συναρπαστικό φινάλε. Εύχομαι στην ομάδα της Μεσσήνης, που θα μας εκπροσωπήσει στη Γ’ εθνική να μην κάνει τα λάθη του παρελθόντος γιατί έχει κόσμο, συμβούλιο και έναν από τους καλύτερους προπονητές, τον Γιώργο Καλόμαλο και με σωστές προσθήκες θα μείνει άνετα στην κατηγορία και γιατί όχι να μην διεκδικήσει ακόμη και την άνοδο”.
Ο Γιώργος Χουλιάρας ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: “Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και να ξέρετε υπηρετώ τη διαφάνεια και το καλό των πολλών”.