Τρίτη, 02 Ιούνιος 2020 12:35

Εβγαλε διοίκηση ο Εθνικός Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον
Εβγαλε διοίκηση ο Εθνικός Μελιγαλά

Νέα διοίκηση έχει από την Κυριακή το βράδυ ο Εθνικός Μελιγαλά, καθώς στην επαναληπτική γενική συνέλευση (η πρώτη δεν είχε απαρτία) παρευρέθηκαν 20 από τα 48 ταμειακώς ενήμερα μέλη και προχώρησαν τις διαδικασίες για την ανάδειξη συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, το συμβούλιο αποτελείται από τον ιερέα Βασίλη Διακουμάκο, τον Παναγιώτη Ρέκκα, τον Κωνσταντίνο Μπηνίσκο, τον Γιώργο Σταυρόπουλο, τον Νίκο Φρέσκα, τον Ηλία Μουρούσια και τη Βασιλική Αλεξανδροπούλου. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Γιώργος Φωτόπουλος, Φώτης Λυρέντζος, και Γιάννης Βεργής.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού στην εκτελεστική επιτροπή εξελέγησαν οι Αλκιβιάδης Φρέσκας, Παναγιώτης Μπηνίσκος και Ζαχαρίας Αθανασόπουλος και στην εφορευτική επιτροπή οι Ανδρέας Πουλίτσης, Χρήστος Στούκας και Γιώργος Δαβίλας.
Στη γενική συνέλευση της Κυριακής έδωσαν το "παρών" και ψήφισαν και οι Γιάννης Δημητρακόπουλος, Αναστάσιος Ζαμπάρας, Κώστας Δαβίλας και Νίκος Μακρυνιώτης.
Μετά την συγκρότηση του δ.σ. σε Σώμα, θα προχωρήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, με πρώτο μέλημα το θέμα του προπονητή.
Ο Παναγιώτης Πολίμος που οδήγησε φέτος τον Εθνικό στην 8η θέση της Α' τοπικής και στα ημιτελικά του κυπέλλου, θα έχει συνάντηση το επόμενο διάστημα με τη νέα διοίκηση, ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα συνεχιστεί η συνεργασία.