Παρασκευή, 05 Ιούνιος 2020 11:43

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Εδωσε τα χέρια με Μαντζούνη

Γράφτηκε από τον

Με τον Αλέξη Μαντζούνη στον πάγκο θα πορευτεί ο Α.Ο. Διαβολιτσίου και τη νέα σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας, καθώς υπήρχε αμοιβαία ικανοποίηση και διάθεση. Ο Μαντζούνης ανέλαβε τον ΑΟΔ τον Φεβρουάριο, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Κώστα Παλαμάρα και ενώ απέμειναν 7 αγωνιστικές για το φινάλε της Γ' εθνικής. To πρωτάθλημα τελικά δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας, αλλά στο διάστημα της διακοπής η μεσσηνιακή ομάδα ήταν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και εν τέλει πανηγύρισε την παραμονή. Παράλληλα το Διαβολίτσι κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του το κύπελλο Μεσσηνίας,νικώντας στον τελικό με 2-1 τη Μεθώνη.
Να σημειωθεί ότι ο Μαντζούνης έκανε ντεμπούτο στον πάγκο στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τον Διαγόρα Βραχνέικων (2-2), όπου η ήττα θα ήταν καταδικαστική για το Διαβολίτσι, που έμεινε όρθιο στα Βραχνέικα, παρά τις σημαντικές απουσίες. Στη συνέχεια νίκησε με 3-1 τον Ολυμπιακό Ζαχάρως και 4-1 τον Πανηλειακό και ενδιάμεσα ηττήθηκε με 1-0 από την Ερμιονίδα. Δεν έγιναν ποτέ τα ματς με Θύελλα Πατρών, Σπάρτη και Βάρδα.
“Ο ΑΟ Διαβολιτσίου μετά και την επίτευξη των στόχων του, της περασμένης περιόδου (παραμονή στη Γ Εθνική κατηγορία – κατάκτηση του Κυπέλου Μεσσηνίας), ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του στη Γ Εθνική κατηγορία κατά την περίοδο 2020 – 2021 με τον Αλέξη Μαντζούνη. Στον συντοπίτη μας έμπειρο και επιτυχημένο προπονητή ευχόμαστε «καλή επιτυχία» στο έργο του'” αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξη Μαντζούνη, ο οποίος έχει κατακτήσει τίτλους και με τον Πάμισο και την Κυπαρισσία.
Πλέον θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει από το ξεκίνημα της σεζόν στο Διαβολίτσι ενόψει της σαφώς πιο δύσκολης χρονιάς.