Τρίτη, 09 Ιούνιος 2020 12:31

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Αποχώρηση Διονυσόπουλου από τον πάγκο μετά από πέντε χρόνια

Γράφτηκε από τον

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες από το Καλό Νερό ο Σάκης Διονυσόπουλος...

Ο Τριφύλιος προπονητής αποφάσισε πως μετά από 5 χρόνια έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα του χωριού του και έκανε γνωστό στη διοίκηση πως δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν. 

Ο Σάκης Διονυσόπουλος με αφορμή την αποχώρηση του από τον πάγκο του Καλού Νερού έκανε την εξής δήλωση στην “Ε”:
“Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε για εμένα, ύστερα από 5 χρόνια και γεμάτος με πολλές όμορφες στιγμές ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μου με την ομάδα του χωριού μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια, την διοίκηση και πάνω από όλα τους ποδοσφαιριστές στους οποίους ανήκει το μεγαλύτερο ποσοστό της επιτυχίας. Η ομάδα έχει σωστές βάσεις και κάθε χρόνο θα πηγαίνει καλύτερα”.
Τη φετινή σεζόν το Καλό Νερό αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α’ τοπική και κατέκτησε την 11η θέση μαζί με την Α.Ε. Αβίας.
Ο Διονυσόπουλος πριν 5 χρόνια που ανέλαβε το Καλό Νερό, η ομάδα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής. Με αυτόν στον πάγκο κατάφερε να ανέβει δύο κατηγορίες και να βρεθεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Μεσσηνίας. Ετσι φεύγει επιτυχημένος και με το παραπάνω από την ομάδα του χωριού του, που καλείται να βρει τον διάδοχο του εν όψει της νέας σεζόν που θα αγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.