Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2020 15:02

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Γ. Δημόπουλο

Γράφτηκε από τον

Νέο διοικητικό συμβούλιο διαθέτει εδώ και λίγες ημέρες ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου, με πρόεδρο τον Γιάννη Δημόπουλο.

Η σύνθεση του 9μελούς συμβουλίου έχει ως εξής: Γιάννης Δημόπουλος (πρόεδρος), Αλέξανδρος Ψώνης (αντιπρόεδρος), Παρασκευάς Μπαχούμας (γραμματέας), Παναγιώτης Τσόπελας (ταμίας), Στάθης Ψώνης (γενικός αρχηγός), Μαίρη Καλλίτση (υπεύθυνη ακαδημίας), Αγγελος Βασιλείου (αναπληρωτής ταμίας), Ελένη Καυκά (μέλος), Αντώνης Λιανός (μέλος).

Τέλος ο Λίτσας, ανέλαβε ο Λυκοτραφίτης

Από εκεί και πέρα η νέα διοίκηση ανακοίνωσε το Σάββατο τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Λίτσα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Το ΔΣ του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Λίτσα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη για την άψογη συνεργασία με την ομάδα μας και στις δύο θητείες του. Είναι πραγματικά από τους ανθρώπους και προπονητές που προσέφεραν στην ομάδα και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες”.

Ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Λίτσα βρέθηκε άμεσα και είναι ένας προπονητής που έχει εργαστεί και στο παρελθόν στο Βλαχόπουλο... Ο λόγος για τον Αλέκο Λυκοτραφίτη που ανακοινώθηκε κι επίσημα. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Το Δ.Σ. του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό Αλέκο Λυκοτραφίτη, που επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία μετά από δύο χρόνια. Ο νέος πρόεδρος του Παπαφλέσσα Γιάννης Δημόπουλος και οι συνεργάτες του κάλυψαν άμεσα το κενό στην τεχνική ηγεσία, με τον έμπειρο τεχνικό να κάνει συνολικά την πέμπτη του θητεία στην ομάδα”.
Η ομάδα του Βλαχόπουλου κατέκτησε φέτος την τρίτη θέση στον 3ο όμιλο της Β’ τοπικής, με 27 βαθμούς σε 16 αγώνες και τη νέα χρονιά θα συμμετάσχει εκ νέου στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.