Παρασκευή, 18 Απρίλιος 2014 12:23

Τα γκολ και οι σκόρερ στην Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

Η ανοδική πορεία της Δόξας Μανωλάδας στον 4ο όμιλο της Γ" εθνικής οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην έφεση που έχει στο σκοράρισμα το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Μελετίδης. Ο φορ της ομάδας της Ηλείας βρίσκει δίχτυα σε όλα τα τελευταία ματς και έχει ανέβει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του ομίλου καθώς έχει φτάσει τα 14 τέρματα!


Στη δεύτερη θέση των σκόρερς του ομίλου βρίσκεται ο Γραβάνης της ΑΕ Καραϊσκάκης με 13 γκολ, ενώ ακολουθεί με 11 ο Αγγελόπουλος του Παναργειακού.
Από Μεσσηνιακής πλευράς, η Καλαμάτα έχει την τρίτη επίθεση στον όμιλο με 41 γκολ (μετά την Ερμιονίδα που έχει 45 και τον Παναργειακό που έχει 42) ενώ ο Μεσσηνιακός έχει σκοράρει 30 φορές στο πρωτάθλημα.
Από πλευράς Καλαμάτας ο Χρήστος Καλαντζής έχει σκοράρει 10 φορές και ακολουθούν ο Πούτσης με 5 γκολ και οι Οντσβόνγκ, Αθανασόπουλος, Καραχάλιος και Ηλιόπουλος που έχουν πετύχει από 4 τέρματα. Εξι παίκτες δηλαδή έχουν πετύχει τα 31 από τα 41 τέρματα της ομάδας. Λύσεις έχει δώσει και ο Κωνσταντόπουλος που ερχόμενος από την άμυνα έχει σκοράρει τρεις φορές.
Στο Μεσσηνιακό ο Σταύρος Τσουλάκος είναι η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση καθώς με το τέρμα που πέτυχε την Κυριακή στην Πάτρα έφτασε τα 10 γκολ. Εχει πετύχει δηλαδή ακριβώς το 1/3 των τερμάτων της ομάδας του. Οι υπόλοιποι τρεις παίκτες που έχουν τραβήξει το σκοράρισμα για τους «πράσινους» είναι ο Γιάννης Χελάς που έχει έξι γκολ και οι Μπεγέτης και Βιτάλι που έχουν σκοράρει από 4 φορές.