Σάββατο, 19 Απρίλιος 2014 07:19

Ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης για τον Καλαματιανό μέσο: "Ο Τσιμικλής τα έβαλε με τη… Red Bull δεν θα τα έβαζε με την διοίκηση";

Γράφτηκε από τον

Αχαριστία καταλογίζουν ο πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας" Γιώργος Ράλλης και τα μέλη της διοίκησης στον Καλαματιανό μέσο της ομάδας Παναγιώτη Τσιμικλή. Ο τελευταίος σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως αποχωρεί δυσαρεστημένος από την ομάδα καταλογίζοντας ευθύνες για το διαζύγιο τόσο στον Γκόφα όσο και στην διοίκηση.


Ο Ράλλης από την πλευρά του θεωρεί πως ο Τσιμικλής δεν έχει δίκιο και σε δηλώσεις του στο «Notosport" τονίζει: «Υπάρχει πίκρα στην διοίκηση για την συμπεριφορά του Τσιμικλή καθώς τίποτα από όσα δήλωσε δεν είναι αλήθεια. Με τη συμπεριφορά του έδειξε ότι ο ίδιος ήθελε να φύγει. Εδώ τα έβαλε όμως με τη… "Red Bull" δεν θα τα έβαζε με τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας; Επειδή δεν τον ξέραμε για ψεύτη, μάλλον κάτι άλλο του έχει… κοντύνει την μνήμη», τόνισε ο πρόεδρος της Μεσσηνιακής ομάδας!

"Προλαβαίνουμε
τη δεύτερη θέση"

Ο Ράλλης αναφέρθηκε και στα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα ενώ σημείωσε ότι η ομάδα προλαβαίνει να πάρει τη δεύτερη θέση.
«Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο για τις τελευταίες εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα. Υπάρχει στεναχώρια γιατί αν είχαμε κερδίσει τα δύο ντέρμπι στην έδρα μας, τώρα θα είμαστε πρώτοι. Κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, αγωνιστικά και μόνο πρέπει να παίρνει αυτά τα παιχνίδια. Οι παίκτες δεν έδειξαν το 100% των δυνατοτήτων τους στα κρίσιμα ματς. Παρόλα αυτά η διοίκηση είναι κοντά τους και πιστεύει ότι προλαβαίνουμε έστω και τώρα να πάρουμε τουλάχιστον την δεύτερη θέση. Η διοίκηση εύχεται Καλή Ανάσταση στους φιλάθλους μας».
Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της ομάδας έχουν πάρει άδεια από την Μ. Πέμπτη και θα επιστρέψουν στο γήπεδο του Δευτέρα του Πάσχα, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με την Αχαϊκή που θα γίνει στις 27 Απριλίου.
Ν.Τσ.