Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2020 18:30

Ολυμπιακός: Στις 8 Ιουλίου η εκδίκαση κατά της Γ.Σ. της ΕΠΟ

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη (8/7) θα συζητηθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή του Ολυμπιακού και της ΕΠΣ Πειραιά κατά των αποφάσεων που πήρε η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της Γενικής Συνέλευσης της 16ης Ιουνίου και των αποφάσεων της ζητώντας ουσιαστικά οι εκλογές να μην γίνουν το 2020 αλλά το καλοκαίρι του 2021.

Αρχικά ο Ολυμπιακός μαζί με άλλες πέντε ενώσεις κατέθεσαν ένταση για τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και εν συνεχεία οι "ερυθρόλευκοι" και η ΕΠΟ Πειραιά προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο κατά της απόφασης αυτής.

Η εκδίκαση όπως έγινε γνωστό θα διεξαχθεί την Τετάρτη (8/7) στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

1.Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ, Μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κατά του νομικού προσώπου ιδιωτικού δίκαιου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» για την ακύρωση της από 16/06/2020 απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ (ΓΣ/ΕΠΟ) αναφορικά με την τροποποίηση των άρθρων 82 και 9 παρ. 1 παραρτ. Γ του Καταστατικού της ΕΠΟ.

2.Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ για την ακύρωση της από 16/06/2020 απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ περί τροποποίησης των άρθρων 82 και 9 παρ. 1 παραρτ. Γ του Καταστατικού της ΕΠΟ.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ