Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2020 19:46

Λίβερπουλ-Κλοπ: «Δεν θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, θα επιτεθούμε για τον επόμενο»

Γράφτηκε από τον

Ένα 24ωρο πριν το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Ετιχαντ», ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε το στίγμα για το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος από την Λίβερπουλ της επόμενης περιόδου.

Ο Γερμανός τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις που έκανε ενόψει της αναμέτρησης με τους «σίτιζενς», τονίζοντας ότι «δεν θα κοιτάξουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά να επιτεθούμε για τον επόμενο!»

Η Μάντσεστερ Σίτι έγινε η πρώτη ομάδα της Premier League που κατέκτησε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα την τελευταία δεκαετία (2017/2018, 2018/2019), γεγονός που αποδεικνύει το πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας της Αγγλίας.

Ο Κλοπ γνωρίζει πολύ καλά, ότι η Σίτι, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, θα γίνουν αρκετά πιο δυνατές της επόμενη σεζόν και θα επιδιώξουν να αμφισβητήσουν την υπεροχή Λίβερπουλ. «Δεν θα υπερασπιστούμε τον τίτλο την ερχόμενη σεζόν, θα επιτεθούμε για τον επόμενο», τόνισε ο Γερμανός στο πλαίσιο της εικονικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

«Αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε στη μέση μιας δουλειάς, όχι στο τέλος της. Το τέλος θα έρθει όταν τελειώσουν οι καριέρες μας, αυτό θα είναι το τέλος της συγκεκριμένης περιόδου. Όταν νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο αποκορύφωμα, βρίσκεσαι ήδη προς τα κάτω κι εμείς δεν αισθανόμαστε κάτι τέτοιο. Δεν αισθάνομαι τελικά ικανοποιημένος, ειλικρινά. Είναι απλώς ένα ακόμη βήμα, ένα απίστευτα μεγάλο, αλλά όχι το μόνο πράγμα που Θέλω να συζητήσω με τους παίκτες όταν θα συναντηθούμε σε 20 χρόνια», πρόσθεσε ο προπονητής των «κόκκινων».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ