Παρασκευή, 25 Απρίλιος 2014 07:52

"Κλειδί το ματς με Αμαλιάδα", λέει ο Τσάκωνας στον Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον
"Κλειδί το ματς με Αμαλιάδα", λέει ο Τσάκωνας στον Μεσσηνιακό

Με την πλάτη στον τοίχο θα αγωνιστεί ο Μεσσηνιακός στο κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας, καθώς μόνο με νίκη θα ελπίζει σε παραμονή στη Γ' εθνική.
Η καλαματιανή ομάδα προέρχεται από την ήττα με 3-1 από τον Ατρόμητο Αχαϊας, ενώ εντός έδρας έχει να νικήσει από τις 19 Γενάρη (3-2 την Αχαϊκή) και  γενικότερα στο δεύτερο γύρο μετρά μόνο ένα τρίποντο κόντρα στον Εθνικό Σαγέικων.


Ως εκ τούτου βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και απέχει 3 βαθμούς από την 8η προνομιούχο θέση. Ο Δημήτρης Τσάκωνας όμως θεωρεί ότι μπορούν να ανατραπούν τα δεδομένα. Για τον προπονητή του Μεσσηνιακού η νίκη την Κυριακή με τον Αστέρα είναι: "το κλειδί που θα μας ανοίξει την πόρτα της παραμονής. Ενα τρίποντο θα αλλάξει και τη ψυχολογία που δεν είναι καλή  μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα γι' αυτήν".
Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας είναι καταδικασμένος σε υποβιβασμό και θεωρητικά είναι το πιο εύκολα ματς από τα εναπομείναντα πέντε για το Μεσσηνιακό.

Αρκετές απουσίες

Η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς συνεχίστηκε χθες με δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στο Διαβολίτσι. Ο Δημήτρης Τσάκωνας στα πλάνα που καταστρώνει δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Κουρεντζή, Νινιό, Δασκαλάκη και Ταχματζίδη.
Παρά τις απουσίες  ο Μεσσηνιακός είναι υποχρεωμένος να πάρει την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο δεύτερο γύρο.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Ζαράνης με βοηθούς τους Αρμάκολα (Κυκλαδων) και Παπανδριόπουλο (Πειραιά), ενώ παρατηρητής θα είναι ο Φράγκος (Αχαίας).