Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2020 15:02

Εβγαλε διοίκηση η Σπερχογεία και κατεβαίνει στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση απέκτησε η Σπερχογεία στην τελευταία γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ.

Το νέο διοικητικό σχήμα αποτελείται από πρόσωπα που και στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδας, ενώ δύο από αυτούς έχουν διατελέσει και πρόεδροι οι Κώστας Γιακουμής και Παναγιώτης Οικονομόπουλος. Στο καινούργιο συμβούλιο συμμετέχουν και δύο νέα πρόσωπα, ο Βασίλης Βεργόπουλος, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα και ο Δημήτρης Γιακουμής, παλιός ποδοσφαιριστής, ο οποίος πολλά χρόνια πριν είχε παίξει και στον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Κοινό στοιχείο που ένωσε όλους αυτούς που ανέλαβαν τη διοίκηση ήταν ο κίνδυνος να οδηγηθεί η ομάδα στη λύση του πρωτοδικείου ή ακόμη και στη διάλυση, καθώς όπως φάνηκε από τις προηγούμενες συνελεύσεις είχε ατονίσει το ενδιαφέρον για να ασχοληθεί κάποιος ενεργά με την ομάδα. Επίσης δεν άρεσε και αυτό που ακούστηκε σε μία από τις πρώτες συνελεύσεις, να αγωνιστεί η ομάδα την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν στη Β’ τοπική.

Ολα τα παραπάνω μέτρησαν και έτσι βρέθηκαν αρκετοί που θέλησαν να μπουν στη διοίκηση και να “τρέξουν” την ομάδα ώστε να μην χαθεί. Βέβαια όλοι γνωρίζουν ότι η προσπάθεια τους δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να σταθεί αξιοπρεπώς στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Το νέο διοικητικό σχήμα που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που έγιναν προχθές το βράδυ αποτελείται από τους Παναγιώτη Οικονομόπουλο, Κώστα Γιακουμή, Ευγενία Δούση, Δημήτρη Μούστο, Βασίλη Βεργόπουλο, Αργύρη Δικαίο, Φώτη Γιακουμή, Δημήτρη Γιακουμή του Ευσταθίου, Τάσο Λάμια.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα γίνει το πρώτο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο το βασικό θέμα θα είναι η συγκρότηση σε σώμα.