Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2020 14:17

Τη στήριξη του κόσμου προσμένουν στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

 

Με το σύνθημα "Η αγάπη για τον Πάμισο είναι διαρκείας" κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας της ομάδας της Μεσσήνης.

Οι Νησιώτες επιστρέφουν τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και προσμένουν από τον κόσμο της να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, αγοράζοντας τα διαρκείας.

" Από την Παρασκευή 17/7/2020, ξεκινάει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας. Δείξτε έμπρακτα την αγάπη σας για τον Πάμισο και στηρίξτε την φετινή προσπάθεια της ομάδας μας στην Γ Εθνική. Όλοι μαζί μπορούμε!”, σημειώνει η ανακοίνωση των πρωταθλητών Μεσσηνίας που προχωρούν με γοργούς ρυθμούς το σχεδιασμό για το νέο πρωτάθλημα.

Εμεινε ελεύθερος ο Βλάχος

Στα αγωνιστικά ολοκληρώθηκε την Παρασκευή μετά από 4 χρόνια η συνεργασία του Πάμισου με τον Στάθη Βλάχο.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους όμως δεν τα βρήκαν στο οικονομικό μέρος, με αποτέλεσμα ο νεαρός μεσοεπιθετικός να αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο της Μεσσήνης.

Στο διάστημα της παρουσίας του στους Νησιώτες ο Στάθης Βλάχος είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, ενώ είχε κάνει 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Πάμισο ο Στάθης Βλάχος δήλωσε: “Ευχαριστώ τη διοίκηση και όλο τον κόσμο του Παμίσου για τις υπέροχες στιγμές που μοιραστήκαμε και εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχίες”.