Τετάρτη, 22 Ιούλιος 2020 17:00

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πρώτη μεταγραφή ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος

Γράφτηκε από τον

Κάτοικος Καλαμάτας θα είναι τη νέα σεζόν ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος...

Ο 27χρονος αμυντικός υπέγραψε σήμερα Τετάρτη στη “Μαύρη Θύελλα” και αποτελεί το πρώτο θερινό απόκτημα. Ο Γκαλίτσιος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Π.Ο. Ξυλοτύμπου στην Κύπρο, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Λάρισα, Σπάρτη, Βόλο, Τύρναβο.

“ Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Έλληνα αμυντικό, Αλέξανδρο Γκαλίτσιο. Ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1993 και έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής τον Ιανουάριο του 2012 με τη φανέλα της ΑΕΛ. Η τελευταία του ομάδα ήταν η ομάδα της Ξυλοτύμπου στην Κύπρο. Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο και του ευχόμαστε υγεία και καλή αρχή!”, αναφέρει η ανακοίνωση της μεσσηνιακής ΠΑΕ για τη συμφωνία με τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο, που είναι αδερφός του δεξιού μπακ Γιώργου Γκαλίτσιου που έχει αγωνιστεί σε Λάρισα, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Λόκερεν, Μουσκρόν και φέτος στην Ανόρθωση.

Πατέρας τους είναι ο Γιάννης Γκαλίτσιος, που έπαιζε στόπερ στη μεγάλη ομάδα της Λάρισας που πήρε κύπελλο Ελλάδας το 1985 και πρωτάθλημα το 1998.

Ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, έχει χριστεί διεθνής με τις εθνικές ομάδες των Κ 17 και Κ 19 και έρχεται να δώσεις λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές για την Καλαμάτα, που ακόμα περιμένει να μάθει σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται τη νέα σεζόν.