Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2020 17:30

Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες σε Super League 2 και Football League

Γράφτηκε από τον

Στη διάρκεια της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη της Super League 2 και της Football League όπου έγινε ολική επικύρωση των βαθμολογιών των δύο πρωταθλημάτων. 

Τα πρωταθλήματα σε Super League 2 και Football League 2 λόγω κορονοϊού διεκόπησαν και δεν συνεχίστηκαν όπως το αντίστοιχο της Super League 1. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την προσφυγή του Λεβαδειακού προς το Δ.Σ. της Super League 2 που πήρε την απόφαση να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα η οποία τελικά απορρίφθηκε. Έτσι την Πέμπτη το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β' Εθνικής κατηγορίας μέσω τηλεδιάσκεψης προχώρησε στην επικύρωση των δύο βαθμολογιών.
Στη Super League 2 την πρώτη θέση έχει οριστικά ο ΠΑΣ Γιάννινα και ακολουθούν Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και Λεβαδειακός στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Ενώ στη Football League την πρώτη θέση πήραν τα Τρίκαλα και η πρώτη τετράδα κλείνει με τον Ιωνικό, τον Διαγόρα και την Ιεράπετρα.

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, στη σημερινή συνεδρίασή του, μέσω τηλεδιάσκεψης, προέβη σε ολική επικύρωση:

1) Των βαθμολογικών πινάκων πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

2) Των βαθμολογικών πινάκων πρωταθλημάτων Super League 2 Κ19 και Football League Κ17, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020".

Στη 13η θέση η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα κατέλαβε την 13η θέση, τερματίζοντας πάνω μόνο από την Τρίγλια, ενώ οι νέοι της “Μαύρης Θύελλας” στο πρωτάθλημα Κ 17 πήραν την 4η θέση στον όμιλο τους.

Πλέον στη μεσσηνιακή ομάδα περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών για να δουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν.

Πηγή: sport24.gr