Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 12:52

Ξεκινά προετοιμασία σήμερα η Εράνη

Γράφτηκε από τον
Ξεκινά προετοιμασία σήμερα η Εράνη

Η ώρα για την έναρξη της προετοιμασίας της Εράνης έφτασε... Σήμερα Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο παλιό γήπεδο των Φιλιατρών θα πραγματοποιηθεί η “πρώτη” των “πρασίνων” εν όψει της νέας περιόδου στην Α’ τοπική.

Η Φιλιατρινή ομάδα διατήρησε τους παίκτες του βασικού της κορμού και με ορισμένες προσθήκες που έκανε και θα κάνει, θα στοχεύσει ψηλά στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.
Να θυμίσουμε πως έχουν ανανεώσει οι Φώτης Νικολακόπουλος, Παναγιώτης Κώτσος, Λυκούργος Ανδρώνης, Γιώργος Πέππας, Ανδρέας Χρονόπουλος, Νίκος Χρονόπουλος, Κώστας Μπεγλεκτσής και Κώστας Βλαχόπουλος.
Η Εράνη μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει τους Διονύση Γεωργιόπουλο, Θοδωρή Ντουγέρογου και Ορφέα Γκότση και στα σκαριά είναι να γίνουν άλλες δύο μεταγραφικές κινήσεις (ακραίος χαφ και αμυντικός).
Από το περσινό ρόστερ έχει αποχωρήσει ο επιθετικός Γιώργος Βέλλης και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος.
Επίσης οι διοικούντες είναι σε αναμονή για τους Μπουρδέκα και Χάρμπα που έδιναν φέτος εξετάσεις και ίσως περάσουν σε σχολές μακριά από τη Μεσσηνία, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπολογίζονται από τον προπονητή Κώστα Λυμπερόπουλο.