Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2020 11:19

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Οι έως τώρα κινήσεις Διαβολιτσίου και Παμίσου

Γράφτηκε από τον

 

Με ντόπιους παίκτες και παιδιά από τις γύρω περιοχές κατά κύριο λόγο θα πορευτούν τη αγωνιστική περίοδο 2020-2021 οι δύο ομάδες της Μεσσηνίας, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου και ο Πάμισος που θα μας εκπροσωπήσουν φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Δύο είναι τα στοιχεία, κατά κύριο λόγο, που οδήγησαν τις δύο Μεσσηνιακές ομάδες να ρίξουν το βάρος τους στην αξιοποίηση παικτών που προέρχονται από το νομό μας. Ο ένας είναι σίγουρα η πανδημία, που έχει “κτυπήσει” τη χώρα μας από τον περασμένο Μάρτιο και ο άλλος έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα. Ετσι οι διοικήσεις των δύο εκπροσώπων μας στη Γ’ εθνική θα κτίσουν τις ομάδες τους κυρίως με ντόπιο υλικό και ανάλογα με τις ανάγκες θα προχωρήσουν σε κινήσεις ενίσχυσης με παίκτες που θα προέρχονται από άλλες περιοχές και ίσως και από ομάδες της ίδιας ή μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ο Πάμισος, που επέστρεψε μετά από έναν χρόνο στη Γ’ εθνική, είναι η πρώτη ομάδα στη Μεσσηνία που ξεκίνησε την προετοιμασία της για την προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν, πριν από δύο εβδομάδες. Στον πάγκο συνεχίζει για δεύτερη σεζόν ο Γιώργος Καλόμαλος, ο οποίος θα έχει για συνεργάτες του, τον έμπειρο γυμναστή Γιώργο Κατσούλη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Πάρη Καλλιντέρη. Ο Γιώργος Κατσούλης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο και εργάζεται ως γυμναστής στην Α’ θμια Εκπαίδευση. Εχει πλούσιο βιογραφικό μιας και επί σειρά ετών ήταν γυμναστής στον Μεσσηνιακό και την Καλαμάτα, ενώ έχει εργαστεί ως προπονητής σε Ηρακλή Καλαμάτας, Πανιώνιο Καλαμάτας, Αναγέννηση Παραλίας και Απόλλωνα Καλαμάτας. Ο Πάρης Καλλιντέρης, θα ξεκινήσει φέτος την προπονητική του διαδρομή, από την ομάδα της Μεσσήνης, την οποία είχε υπηρετήσει στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής για 6 χρόνια.

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, που συνεχίζει φέτος για δεύτερη χρονιά στην Γ’ κατηγορία, την Κυριακή είχε την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν και από την επόμενη ημέρα ξεκίνησε την προετοιμασία.

Στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας παρέμεινε ο Αλέξης Μαντζούνης, ο οποίος θα έχει για άμεσο συνεργάτη του, τον Γιάννη Αντωνόπουλο, ο οποίος τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν προπονητής στο Διαγόρα Κοπανακίου. Ο Γιάννης Αντωνόπουλος θα είναι παράλληλα και προπονητής στις ομάδες υποδομής της ακαδημίας του Α.Ο.Δ. Το προπονητικό τιμ συμπληρώνουν ο καθηγητής φυσικής αγωγής Στέλιος Ηλιόπουλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Σωτήρης Λυμπερόπουλος, ο έφορος Νίκος Αντωνακόπουλος και ο Αρης Αρβανίτης.

Ας δούμε αναλυτικά τι έχουν κάνει οι δύο ομάδες σε ότι αφορά τις ανανεώσεις, τις μεταγραφικές κινήσεις και τους παίκτες που αποχώρησαν.

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ

Προπονητής: Αλέξης Μαντζούνης

Ανανέωσαν: Φώτης Μπαλόπουλος, Γιώργος Μουλιάτος, Γιάννης Τζανετέας, Αγγελος Γεωργιόπουλος, Βασίλης Αθανασόπουλος, Δημήτρης Πιτσιλής, Αρης Σταματελόπουλος, Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Γρηγόρης Φωτόπουλος, Γιάννης Σεντεμέντες, Ελβις Γκελγκέρια

ΗΡΘΑΝ: Παύλος Σουλαντίκας, Σωκράτης Τσουκαλάς, Στάθης Βλάχος, Ιπποκράτης Δήμας, Αλέξανδρος Τσεπελέ, Γιάννης Κοτσοβός

ΕΦΥΓΑΝ: Νίκος Λιόλιος, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Αντονι Εμέκα, Νικόλα Βιγιαφάνες, Διονύσης Πλαστουργός, Γιώργος Γραμματικόπουλος, Γιώργος Κυριακόπουλος, Γιάννης Καλογερόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Σπύρος Οδεμισιώτης

ΠΑΜΙΣΟΣ

Προπονητής: Γιώργος Καλόμαλος

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Γιάννης Μωράκης, Θεόδωρος Κατσιβαρδέας, Γιώργος Αριστομενόπουλος, Διονύσης Παπαδόπουλος, Γιώργος Οικονομόπουλος, Αλεξ Μπορχάν, Κλέιβις Ντίσα, Βασίλης Πολυχρόνης, Αγγελος Σαραντόπουλος, Δημήτρης Φιλόπουλος, Σάρι Τόσκα, Ρονάλντο Αράπι, Βάιος Καλογερόπουλος, Γιώργος Τσούκλερης

ΗΡΘΑΝ: Γιώργος Βέλλης, Σταύρος Μπούνας, Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος, Ηρακλής Καραχάλιος

ΕΦΥΓΑΝ: Βαγγέλης Κουλόπουλος, Στάθης Βλάχος, Νικουλάε Ραντούκου, Βάϊος Καλογερόπουλος