Τετάρτη, 30 Απρίλιος 2014 13:14

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κρατά την τύχη στα χέρια του

Γράφτηκε από τον

Αγκαλιά με την παραμονή στην Α' τοπική βρίσκεται ο Απόλλωνας Καλαμάτας μετά τη νίκη του με 3-1 επί του Τέλλου Αγρα. Η καλαματιανή ομάδα κρατά την τύχη στα χέρια της μιας και με νίκη επί της αδιάφορης Ομόνοιας την τελευταία αγωνιστική εξασφαλίζει τη σωτηρία της, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα άλλα αποτελέσματα.


Για το ματς με τον Αγρα ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος δήλωσε στο "Ν": "Ξέραμε πως ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο για μας. Παίξαμε με μία ομάδα εντελώς αδιάφορη, που ήταν όμως πολύ καλή παίζοντας με νεανικό ρόστερ και μας δυσκόλεψε αρκετά. Πλέον κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, όμως χρειάζεται προσπάθεια, σοβαρότητα και καθαρό μυαλό για να επιτύχουμε την παραμονή.
Εχουμε μαζέψει 31 βαθμούς με πολύ κόπο και προσπάθεια,
κάνοντας ριζική αλλαγή στο σύλλογο.
Ορισμένα αποτελέσματα έκπληξη μας έβαλαν σε περιπέτειες,
παρότι είχαμε κερδίσει ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Στο τελευταίο ματς παίζουμε με μια ιστορική καλαματιανή ομάδα που μπορεί να είναι αδιάφορη, αλλά το ματς θα είναι δύσκολο και θέλει προσοχή".
Επιπλέον ο Γρηγορόπουλος επισημαίνει πως η ομάδα του στον αγώνα με τον Αγρα ξεκίνησε στην 11αδα με 5 παίκτες κάτω των 23 ετών και τελείωσε το ματς με 8!
Στα αγωνιστικά η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς ξεκίνησε χθες και το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα, εκτός από τα γνωστά των Τσορώνη και Αντωνόπουλου.