Τρίτη, 18 Αύγουστος 2020 15:13

Βελτιωμένος ο Πάμισος στο φιλικό με Πανγυθεατικό

Γράφτηκε από τον

Καλύτερο πρόσωπο παρουσίασε ο Πάμισος στο δεύτερο φιλικό που έδωσε την Κυριακή στο Γύθειο με αντίπαλο τον Πανγυθεατικό (2-2)

Μια εβδομάδα μετά το πρώτο τεστ με τον Τέλλο Αγρα, που ήταν περισσότερο για να ξεμουδιάσουν οι παίκτες ο Πάμισος αντιμετώπισε μια δυνατή ομάδα που πιθανόν να την αντιμετωπίσει και στη διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, αν τοποθετηθούν στον ίδιο όμιλο, κάτι που θα αποφασίσει σε προσεχή συνεδρίαση της η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Σε ότι αφορά το κυριακάτικο φιλικό, ο Πάμισος παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο ματς. Ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που έχει στη διάθεση του και να δει κατά πόσο έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν το σύστημα ή τα συστήματα με τα οποία θα πορευτεί η ομάδα στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα της Μεσσήνης πήρε κεφάλι στο σκορ δύο φορές και ισάριθμες οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν.

Συγκεκριμένα, στο 31’ ο Γιώργος Βέλλης μετά από ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με διαγώνιο σουτ “έγραψε” το 0-1. Στο 49’ ο Μπούνας ανέτρεψε αντίπαλο του και δόθηκε πέναλτι με τον Σαμπατάκο να εκτελεί εύστοχα και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 74’ ο Σαραντόπουλος ύστερα από ατομική ενέργεια έφτασε κοντά στην περιοχή και πλάγια έκανε τη σέντρα και στο πίσω δοκάρι ο Τσούκλερης που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας με σουτ έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τον Πάμισο, πετυχαίνοντας το 1-2.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν εκ νέου στην ισοφάριση στο 86’ όταν ο 16χρονος Τσίγκας με εκτέλεση φάουλ πέρασε την μπάλα κάτω από τους παίκτες του Πάμισου, που είχαν σχηματίσει τείχος και διαμόρφωσε έτσι το 2-2.

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ: Zάρας, Λ. Μπουρελάκος, Γιαννόπουλος, Γιαταγαννάκης, Μιχελάκος, Αναστασάκος, Κοντάκος, Παναγόπουλος, Μπουτσικάρης, Σαμπατάκος, Βασιλούνης. Επαιξαν και οι: Κουτσιουμάρης, Χρυσικάκος, Πράστος, Τσίγκος, Βάτσιος, Παπαδάκος, Καπασούρης, Ρομίνο.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Βέλλης, Μπούνας, Φιλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Ντίσα, Μπόρχαν, Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος, Θώδης. Επαιξαν και οι Οικονόμοπουλος Μωράκης, Παπαγιαννόπουλος, Καραχάλιος, Γιαννόπουλος, Τσούκλερης, Στασινόπουλος, ενώ στην αποστολή ήταν και οι Αγγελόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος (δύο νεαροί υπό δοκιμή από την Ακαδημία Πάμισος).

* Αρχηγός αποστολής ήταν ο πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Βλαχάκης, ενώ τον αγώνα παρακολούθησε και ο α’ αντιπρόεδρος Γιώργος Ντούλης.

Την προσεχή Κυριακή, οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν σε νέο φιλικό που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.