Τετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2020 16:01

Super League: Πρεμιέρα στις 11/9 και τελικός ΑΕΚ - Ολυμπιακός στις 12/9

Γράφτηκε από τον

Η Super League θα αρχίσει στις 11 Σεπτεμβρίου χωρίς το παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, το οποίο ορίστηκε για την 1η αγωνιστική και θα αναβληθεί. Το συγκεκριμένο ζευγάρι θα παίξει στις 12 Σεπτεμβρίου ημέρα τον τελικό του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, όλοι οι άλλοι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή.

Όπως όλα δείχνουν, το πρωτάθλημα θα αρχίσει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου χωρίς το παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, το οποίο θα οριστεί για την 1η αγωνιστική και θα αναβληθεί, αφού το Σάββατο οι δύο ομάδες θα παίξουν τον τελικό του Κυπέλλου.

Όσον αφορά στο αναβληθέν ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, υπάρχουν συζητήσεις προκειμένου να διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου. Από εκεί και πέρα, το αίτημα του ΠΑΟΚ να αγωνιστεί Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου λόγω του αγώνα με την Μπενφίκα, έγινε δεκτό από τη Super League.

Θυμίζουμε πως ο ΟΦΗ προκειμένου να μην υπάρξει και "σύγκρουση" με την ΕΠΟ κατέθεσε δύο προτάσεις. Πρώτον: Να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα και να έχουμε αναβολή μόνο των αγώνων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με την πρεμιέρα να γίνεται στις 12 Σεπτεμβρίου.

Δεύτερον: Να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα στις 12 Σεπτεμβρίου και να οριστεί την 1η αγωνιστική το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες ώστε να αναβληθεί μόνο το παιχνίδι των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου. Και να διεξαχθεί κάποια άλλη στιγμή στη διάρκεια της σεζόν.

Τελικά, επικράτησε η δεύτερη λύση προκειμένου όσες ομάδες έχουν ευρωπαϊκό παιχνίδι όπως ο ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης να έχουν ένα ματς στα πόδια τους πριν τα προκριματικό του Champions League και του Europa League.

Πηγή: sport24.gr