Σάββατο, 05 Σεπτέμβριος 2020 16:04

Ανακατασκευή του γηπέδου ζητεί ο Ατρόμητος Πλατύ

Γράφτηκε από τον

Το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου του Ατρόμητου Πλατύ, έθεσε χθες στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ομάδας σε συνάντησή τους στο Διοικητήριο, στην αίθουσα “Παναγιώτης Φωτέας”.

Στη συνάντηση παρέστη και ο πρόεδρος της Κοινότητας Πλατέος Σπύρος Μαρούλης, ενώ επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ηλίας Σγουράκης.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Ατρόμητο, ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη “για το πόσο σημαντικό είναι για την ιστορική μας ομάδα, για το χωριό μας, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή η πραγματοποίηση της ανακατασκευής του γηπέδου, το οποίο θα την αναβαθμίσει. Εκθέσαμε τις προτάσεις-σκέψεις μας και τα οφέλη που θα υπάρξουν από το συγκεκριμένο έργο, καθώς και την ταλαιπωρία που υφίσταται η ομάδα τα τελευταία χρόνια παίζοντας ‘πάντα εκτός έδρας’.
Με την σειρά του ο κ. αντιπεριφερειάρχης συμφώνησε πως ένα τέτοιο έργο όντως θα αναβαθμίσει την γύρω περιοχή. Πρόσθεσε ότι τέτοια έργων αθλητικών εγκαταστάσεων είναι σημαντικά για την άθληση της νεολαίας. Το γήπεδο Πλατέος είναι σε καλό δρόμο και θα υπάρξουν θετικά νέα. Ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο Δ.Σ. και καλή ποδοσφαιρική χρονιά στον ιστορικό Ατρόμητο Πλατύ.
Ως νέο Δ.Σ. αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Στάθη Αναστασόπουλο για την υποδοχή και την ενημέρωση που μας παρείχε”.