Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2020 16:17

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 1-0: Ο Φέστας έδωσε την πρόκριση στην παράταση

Γράφτηκε από τον

 

Με ανάποδο ψαλίδι του Σταμάτη Φέστα στο 113’ ο Εθνικός λύγισε την αντίσταση του Καλού Νερού και προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η ομάδα του Μελιγαλά χρειάστηκε το έξτρα ημίωρο για να πάρει το εισιτήριο, αφού ο κανονικός αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος δίχως τέρματα.
Οι νικητές είχαν πάντως δύο δοκάρια στην κανονική διάρκεια, στο πρώτο μέρος με τον Σαραντόπουλο και στο δεύτερο με τον Κανελλόπουλο, ενώ από το 59’ έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαραντόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Με 10 παίκτες τελείωσε τον αγώνα και το Καλό Νερό, μιας και στο 98’ αποβλήθηκε ο Πλακάς επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο Εθνικός, που έχασε πολλές ευκαιρίες με Ροβολή και Κανελλόπουλο βρήκε τελικά το γκολ στο 113’ με το εντυπωσιακό ψαλίδι του Φέστα.
Για το Καλό Νερό τις καλύτερες ευκαιρίες είχε ο Πλακάς στο πρώτο ημίχρονο και ο Δεμπεγιώτης στο δεύτερο.
Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν μόλις 13 διαθέσιμους παίκτες, αφού δεν έπαιξαν τα νέα αποκτήματα.
Με πολλές απουσίες αγωνίστηκε και ο Εθνικός, που στην επόμενη φάση θα παίξει ξανά στο Μελιγαλά, με αντίπαλο την Α.Ε. Μάνης.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς τον Αντωνόπουλο και την Σ. Τσαούση.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Φέστας, Ράτσεφ, Μακρής, Καρατζούλιας, Λάγιος, Κανελλόπουλος, Σαραντόπουλος, Ρουμελιώτης, Ροβολής (70’ Κλεφτόγιαννης), Διακουμάκος.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Λούτος, Μιχαλακόπουλος, Μούζης (75’ Κωνσταντόπουλος), Παναγουλιας, Αριδάς, Μπεγέτης, Κουρούβανης, Κορμπής, Δασκαλάκης (105’ Ντιόπ), Πλακάς, Δεμπεγιώτης.