Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2020 19:06

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-5: Εύκολη πρόκριση για τους “ταύρους”

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Σπερχογεία πέτυχε επιβλητική νίκη το Σάββατο στο γήπεδο της Κυπαρισσίας κερδίζοντας τον τοπικό Ηρακλή με 5-0.

Στο 25’ μετά από ωραία ενέργεια και κάθετη πάσα του Μπαζάνη στον Καραχάλιο, αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 42’ ο Μπάζανη τροφοδότησε τον Ν. Μάλαμα, ο οποίος με σουτ έκανε το 0-2. Ο ίδιος παίκτης 3 λεπτά μετά επίσης με σουτ “έγραψε” το 0-3. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Μπαζάνης με ωραία ενέργεια απέφυγε 3-4 παίκτες και σούταρε για να αποκρούσει ο Κολοσκόπης, η μπάλα έφτασε στο Ν. Μάλαμα, που πλάσαρε εύστοχα και πέτυχε το 0-4. Στο 55’ ο Κ. Μάλαμας μετά από ατομική ενέργεια βγήκε μόνος απέναντι από τον Κολοσκόπη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Η Σπερχογεία, είχε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 34’ όταν από σέντρα του Μπούνα ο Καραχάλιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Σωτήρης Μπουραντώνης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, η ομάδα έδειξε καλή εικόνα η οποία αφήνει αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στη διάθεσή του δεν είχε τους Δημητρίου, Τσάκωνα, Γαβρά, Καλογερόπουλο, καθώς σε κάποιους δεν είχαν εκδοθεί τα δελτία, ενώ άλλοι λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να είναι παρών στο παιχνίδι.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Βασιλόπουλος (46’ Κολοσκόπης), Σωτηρόπουλος (60’ Γεωργακόπουλος), Γεωργόπουλος (20’ Ρακόπουλος), Κίτος, Γεωργιόπουλος, Τζαβαλάς, Αρβανίτης (46’ Κονόμη), Γκεϊβελόπουλος, Οπρις, Γεωργαλάς, Μαδούρης.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σταματίου, Μπούνας, Ε. Δωδέκατος, Μπαντάς (56’ λ.τρ. Μπραΐμης), Καπινιάρης, Ζέππος, Μπαζάνης, Τζεφερεμιναίος, Κ. Μάλαμας, Ν. Μάλαμας (65’ Μπάκας), Καραχάλιος.