Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 14:41

Μπήκε στο γήπεδο ο Ατρόμητος Πλατύ

Γράφτηκε από τον
Μπήκε στο γήπεδο ο Ατρόμητος Πλατύ

Με χαμόγελα και αισιοδοξία μπήκε τη Δευτέρα στο γήπεδο ο Ατρόμητος Πλατύ, αρχίζοντας προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γαλανόπουλου, έγινε στο γήπεδο της Μικρομάνης, με τους ανθρώπους του Ατρόμητου να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ετσι έγινε θερμομέτρηση όλων των εισερχομένων εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ εκτός από το αθλητικό υλικό δόθηκαν και μάσκες.

Το παρών έδωσε φυσικά το διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλής τον πρόεδρο Ηλία Σγουράκη, ο οποίος καλωσόρισε παλιούς και νέους παίκτες και τους ζήτησε να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο. Ο προπονητής Θανάσης Γαλανόπουλος ευχαρίστησε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και ευχήθηκε μια σεζόν χωρίς προβλήματα.

Στην πρώτη προπόνηση βρέθηκαν και μέλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού, όπου πρόεδρος είναι η Ευγενία Τσιλίκου και βοήθησαν να γίνει η θερμομέτρηση, ενώ προσέφεραν γλυκά και νερά, μετά το τέλος της προπόνησης. Η πρώτη προπόνηση περιλάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα.