Δευτέρα, 05 Μάιος 2014 20:07

Βολές κατά Μήτρογλου από τον αγγλικό Τύπο

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν ήταν εκπληκτικό για τον Κώστα Μήτρογλου, που έβγαζε… μάτια τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακού όσο και με αυτή της Εθνικής.

Στο διάστημα αυτό φόρτωνε ασταμάτητα με γκολ τις αντίπαλες εστίες και εξαργύρωσε την εξαιρετική φόρμα του με τη μεταγραφή του στη Φούλαμ. Η αγγλική ομάδα δαπάνησε 15 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό, θεωρώντας πως θα τη βοηθήσει για να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι ελπίδες αποδείχθηκαν φρούδες, αφού ο Μήτρογλου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και σε μόλις τρεις εμφανίσεις που κατάφερε να κάνει δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο αγγλικός Τύπος και συγκεκριμένα η «Daily Mail» υποστήριξαν με δημοσίευμα τη Δευτέρα (5/5) πως η μεταγραφή του Έλληνα φορ ήταν καταστροφική.

Στο δημοσίευμα, μάλιστα, τονίζεται πως οι άνθρωποι της Φούλαμ θα προσπαθήσουν να «ξεφορτωθούν» το βαρύ συμβόλαιο του Μήτρογλου, που για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα πρέπει να λαμβάνει 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Με τον υποβιβασμό, όμως, οι «κότατζερς» δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα νούμερα αυτά και όλα δείχνουν πως η νέα σεζόν θα βρει τον Μήτρογλου σε άλλη ομάδα.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR