Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 13:01

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 2-0: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 2-0: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

 

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Κυπαρισσία επικράτησε χθες με 2-0 του Νέου Αρι και προκρίθηκε στους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο ΑΟΚ είχε την εδαφική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας.

Εν τέλει κατάφερε να βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα με τους Φώτη Παναγόπουλο και Κυριάκο Κωνσταντόπουλο και να περάσει στην προημιτελική φάση.

Από την άλλη ο Νέος Αρις του Παναγιώτη Πεφάνη έπαιξε αμυντικά και στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στη μεγάλη του αντίπαλο, κατόρθωσε να φύγει με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο της Κυπαρισσίας, δείχνοντας πως και φέτος θα είναι δυνατός στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Οι κυανόλευκοι έχασαν ευκαιρίες με τους Παναγόπουλο και Κωνσταντόπουλο στο πρώτο ημίωρο.

Ανοιξε το σκορ ο Παναγόπουλος

Στο 32’ ο Σκοζάι έκανε τη σέντρα και ο Παναγόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Ανδρουτσή και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έφτασαν και σε δεύτερο γκολ...

Ο Κωνσταντόπουλος το 2-0

Ο Κωνσταντόπουλος από κοντά έκανε το πλασέ, με τον Βασιλόπουλο να αποκρούει, όμως και πάλι ο Κωνσταντόπουλος με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 75’ ο Νέος Αρις είχε μια καλή ευκαιρία με τον Πατσιώτη, ενώ η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου απείλησε με τους Κωνσταντόπουλο και Κοσμόπουλο.

Διαιτητής ήταν ο Κομπιλίρης, με βοηθούς τους Μιχαλόπουλο και Βανικιώτη.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παππάς, Ανδρουτσής (76’ Κοσμόπουλος), Μπαριαμάι (66’ Ζαφείρης), Καπλάνης, Π. Μπουτσικάκης, Σπυρόπουλος, Σκοζάι, Κατσιώλης (76’ Βασίλεφ), Παναγόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μαρκόπουλος (66’ Χ. Μπουτσικάκης).

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Βασιλόπουλος, Λάσκαρης, Κατσιμαγκλής (84’ Θεοδωρόπουλος), Μπαστακός, Σαρρής, Αναστασόπουλος, Σταυριανέας (46’ Κυριόπουλος), Καραβατάς (67’ Παπαγιαννόπουλος), Τσιριγώτης, Μαρκόπουλος, Δρακουλάκος (46’ Πατσιώτης).