Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2020 12:30

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Μη μας ξεγελά το αποτέλεσμα”, επισημαίνει ο Σακελλαρόπουλος για το 6-0 με Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον

Με το ευρύ 6-0 νίκησε το Σάββατο ο Απόλλωνας τη Σπερχογεία και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος, ωστόσο, θεωρεί ότι η ομάδα του δεν έχει φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

“Μη μας ξεγελά το αποτέλεσμα. Ακόμα δεν έχουμε βρει ρυθμό. Χρειαζόμαστε χρόνο. Παίζαμε με μια ομάδα που τώρα χτίζεται και είναι πιο πίσω από πλευράς ομοιογένειας”, λέει ο τεχνικός του Απόλλωνα, που σχολίασε και την προσεχή πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μεθώνη.

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Μεθώνη είναι συμπαγής ομάδα. Θα είναι διαφορετικές οι συνθήκες απ’ ότι στο κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας, ώστε να ξεκινήσουμε θετικά”.

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος θα περιμένει να δει μέσα στην εβδομάδα τον βαθμό ετοιμότητας αρκετών παικτών που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, όπως οι Κακαλής, Κωνσταντόπουλος, Κουντάνης, Κοτσιλιέρης, Παχής.

Κέρδος οι μικροί

Ο Απόλλωνας είναι από τις ομάδες που εμπιστεύονται τους μικρούς σε ηλικία παίκτες και ο Τάκης Σακελλαρόπουλος είδε με ικανοποίηση τον 16χρονο Γιώργο Μούζο και τους 17χρονους Κώστα Κοσμόπουλο και Δήμο Καρύδη να δείχνουν κόντρα στη Σπερχογεία ότι μπορούν να βοηθήσουν. Ο Μούζος σημείωσε μάλιστα δύο γκολ και η απόδοση των μικρών ήταν το κέρδος για τον Απόλλωνα, εκτός φυσικά από την πρόκριση.