Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2020 14:37

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: “Μπορούσαμε να προκριθούμε”, εκτιμά ο Σπ. Τσίκινης

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: “Μπορούσαμε να προκριθούμε”, εκτιμά ο Σπ. Τσίκινης

Στη φάση των “16” σταμάτησε η πορεία του Ακρίτα στο κύπελλο Μεσσηνίας.

Η ομάδα της Κορώνης κοίταξε στα μάτια τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, που αγωνίζεται στη Γ’ εθνική, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Ο ΑΟΔ με παίκτη παραπάνω στην παράταση επικράτησε την Κυριακή με 3-1 .

“Το παλέψαμε απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Το Διαβολίτσι προηγήθηκε, αλλά ισοφαρίσαμε αμέσως και το ματς ήταν μοιρασμένο. Η αποβολή του Σπανού και ο τραυματισμός του Ιμεράσι ήταν καθοριστικές στιγμές, γιατί μετά από αυτές τις απώλειες δεν είχαμε την ανάλογη συνέχεια” το σχόλιο του Σπύρου Τσίκινη στην “Ε” για τον κυριακάτικο αποκλεισμό. Ο προπονητής του Ακρίτα δηλώνει ότι: “Μπορούσαμε να προκριθούμε, αν δεν είχαμε αυτές τις απώλειες και μένουμε με το παράπονο. Ο νους μας όμως τώρα είναι στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι με το Καλό Νερό. Θα κοιτάξουμε να λύσουμε τα όποια προβλήματα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι”.

Χωρίς Σπανό στην πρεμιέρα

Ο Ακρίτας στρέφει την προσοχή του στην Α’ τοπική και στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο το Καλό Νερό.

“Θέλει προσοχή γιατί όλες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες. Παίζουμε με μια καλή ομάδα, αλλά θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε μέσα στο γήπεδό μας”, σημειώνει ο Σπύρος Τσίκινης, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Στέλιο Σπανό που αποβλήθηκε. Αντίθετα ο Διονύσης Ιμεράσι παρότι έκανε πέντε ράμματα στο κεφάλι, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως και ο Αρης Κρητικάκης που επιστρέφει από τραυματισμό.