Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2020 15:45

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Πρόγραμμα - “βουνό” στο ξεκίνημα της Α’ τοπικής

Γράφτηκε από τον

 

Ούτε.... τιμωρημένο να ήταν το Καλό Νερό, καθώς στις πρώτες έξι αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος της Α’ τοπικής θα παίξει μόλις μια φορά εντός έδρας.

Για την ακρίβεια θα αγωνιστεί δύο φορές στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, αλλά τη δεύτερη θα είναι φιλοξενούμενο του ΑΟΚ.

Η τριφυλιακή ομάδα ξεκινά μάλιστα με δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια τη σεζόν, την Κυριακή με τον Ακρίτα Κορώνης και την επόμενη Κυριακή με τον Τέλλο Αγρα.

Ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τη Σπερχογεία. Την τέταρτη αγωνιστική θα παίξει στα Φιλιατρά με την Εράνη, την 5η αγωνιστική έχει ρεπό λόγω του ότι το πρωτάθλημα διεξάγεται με μονό αριθμό ομάδων (17) και την 6η παίζει με την Κυπαρισσία ως φιλοξενούμενη. Με λίγα λόγια πρόγραμμα - “βουνό” για το Καλό Νερό, που έχει πλέον στον πάγκο τον Τάκη Παναγόπουλο (φωτό), ενώ έχει προχωρήσει και σε εφτά μεταγραφές. Ο λόγος για τους Αντ. Κωνσταντόπουλο,. Λ. Σπυρόπουλο, Θ. Λούτο, Β. Σταματόπουλο, Θ. Δασκαλάκη, Κλ. Παλικέσι, και Παν. Αντωνόπουλο.

Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει οι Γ. Μητρόπουλος, Π. Λαμπρόπουλος, Ανδρ. Σπυρόπουλος και Ν. Κουτσούλης.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας γνωρίζει ότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αλλά δεν χάνει την αισιοδοξία του.

Για την πρεμιέρα στην Κορώνη ο Τάκης Παναγόπουλος δηλώνει ότι: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Κορώνη λόγω και του γηπέδου παίζει πολύ διαφορετικό ποδόσφαιρο και το πάει στη δύναμη. Είναι από τις ομάδες που ενισχύθηκαν για να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Για εμάς είναι τελείως διαφορετικός ο στόχος. Θέλουμε να καθαρίσουμε γρήγορα την παραμονή, ώστε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολη η πρεμιέρα, αλλά θα παλέψουμε”.

Η μοναδική απουσία για το Καλό Νερό στο ματς της Κυριακής είναι ο τιμωρημένος επιθετικός Παναγιώτης Πλακάς.